Зимна приказка с нотка на страст

Зимна приказка с нотка на страст
Снимка: сп. БУЛКА

Нежните и романтични рокли са основната линия в сватбената мода тази зима.

Булката е крехка, чувствена, ранима, но и силна, знаеща какво иска. Акцентът на дизайнерите е върху женствеността с нотка на страст и тайно желание. А необичайните варианти на полата и деколтето са като глътка чист въздух.

Розовото - новото бяло
Бялото отстъпва на заден план. Синьо, сиво, мента са новите нюанси в роклите – дръзко и експериментално. В колекциите са представени и по-традиционните цветове като слоновата кост или шампанско. Розовото не е новост, но привлича вниманието. То е отлична възможност да изпъкнете и да бъдете крачка встрани от традициите, без да ги нарушавате, а според прочутата Вера Уанг нежният цвят този сезон предлага над 50 тона. Най-екстравагантно, разбира се, е черното.

Щипка романтика
Деколтето лодка е друг важен тренд, внасящ романтичен щрих в образа на булката. Полата се "издува" – пищните тъкани я правят летяща. Крайният ефект е сантиментална и изключително елегантна рокля, която подчертава красивите извивки и извайва стройна фигура. Почти всички тоалети акцентират върху талията, изключенията са малко.

Подводно царство
Безсмъртният силует "Русалка" властва в модата и тази зима. Долната част на тази линия е силно преосмислена и вместо видимо тясна, е свободно падаща. Класическата рокля като за принцеси е също в обсега на обектива. За разлика от миналите сезони обаче се отличава с по-малка пищност, става изискана и хармонична.

Една от новите провокативни тенденции е максималното доближаване на сватбената рокля до пеньоара. Диапазонът на дължината е широк - от сексапилно мини, през елегантно късо до романтична, галеща петите феерия.

Звезда от екрана
С всеки сезон булките стават все по-провокативни. Искате да изглеждате различно от общия фон? Достатъчно е да прикриете нещо. Дълги, ефирни ръкави ще ви придадат романтичен чар от миналото. Силуетът, напомнящ за 20-те години на миналия век, когато Великият Гетсби е организирал своите джаз партита, привлича заради съчетанието на вечерна рокля и изискан сватбен тоалет. Освен това е и изключително съблазнителен. Булка с подобна визия прилича на истинска кинозвезда.

Детайл на фокус
Макси ръкавите, придаващи загадъчност и дори консервативност, се превръщат в главен детайл. Те може да са изработени както от плътна тъкан, така и от прозрачна материя, напомняща леко наметало. Противовес на този акцент е разголеният гръб, максимално открит, с полукръгло или V-образно деколте. Доста пикантна рокля за уверени в себе си жени! Набляга се и на перли, камъни Swarovski, кокетни панделки и разбира се, на приказната красота на дантелата.

Нежна топлина
Зимният сезон ни подарява няколко любопитни идеи за горна дреха. Един от вариантите е красива пелерина с шлейф. Друго интересно предложение е разкроеното палтенце в бяло. Може да съчетаете роклята и с дълги ръкавици и кожено манто.

Царско бижу
Воалът е дълъг и ефирен, акцентът този сезон обаче е върху величествения шлейф. Диадемата, украсена с камъни, също е стилно решение за сватбата ви. Истинско бижу, тя ще ви придаде царствен вид.

Вижте моделите в галерията ни ТУК.

За булките на зимата

Изключително богат на модни предложения, новият брой на сп. БУЛКА ще ви потопи в празнично настроение с нотки на романтика и страст. Лице на броя е Деница Стоянова - модел и нежната половинка на халфа на "Лудогорец" и Националния ни отбор - Михаил Александров. На корицата Деница позира с булчински тоалет от две части на дизайнер Вяра Георгиева, която след кратко отсъствие отново се завръща на белия подиум. 
 Ще намерите и най-новите грим тенденции за сезона, съвети за празничен грим, прическа и перфектна визия. Каква е подходящата сватбена декорация през зимата, с какви игри може да забавлявате гостите и няколко идеи, за да сте различни - всичко това в новия брой на сп. БУЛКА.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти