"Здравей, мое зелено утре"

Новият благотворителен продукт на AVON
Снимка: AVON

Това лято красива гривна Eco Hero допълва специалната серия благотворителни продукти на козметичната компания AVON "Здравей, мое зелено утре".

Средствата от продажбата на модния аксесоар в 51 страни по света ще бъдат набирани в помощ на борбата с обезлесяването на гори в Южна Америка и Индонезия – гори, наричани "белите дробове на света". Гривната ще бъде предлагана в брошурите на AVON от 5 юли и може да бъде закупена от всеки представител на компанията в България.

Само за 2 години "Здравей, мое зелено утре" събра повече от 3,5 милиона долара и възстанови хиляди декари гори, благодарение на партньорството на AVON в кампанията със Световния фонд за дивата природа и местните служби за опазване на природата в атлантическите гори на Бразилия, Борнео и Суматра.

Въпреки големия прогрес, проблемът с обезлесяването остава сериозен. Поставяйки си амбициозна цел да набере още повече средства през 2012 – третата година на кампанията,  AVON показва своята силна ангажираност и отговорност към бъдещето на природата.

За AVON
Като най-голямата компания за директни продажби в света с над 11 милиарда долара годишен приход, AVON е фактор в икономиката на много от пазарите, където е представена. Компанията се радва на над 6,4 милиона независими представители в над 100 страни по света, както и на 90% познаваемост на марката. AVON предлага иновативни технологии в сферата на козметиката и включва добре познати марки като AVON Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques и AVON Naturals.

AVON е световен лидер в борбата срещу рака на гърдата и домашното насилие с повече от 860 милиона долара, събрани и дарени по цял свят от Фондацията за жени AVON и глобални филантропски програми. Компанията е отдадена на каузата за непрекъснато подобряване на управлението на околната среда и е включена в зелената класация Newsweek сред 500-те най-големи американски компании и 100-те най-добри корпоративни граждани.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент