Завладяващ аромат на мъжественост

Рафаел Надал за Tommy Hilfiger
Снимка: Tommy Hilfiger

Случвало ли ви се е толкова да харесате даден мъжки аромат (или заради самото ухание, или заради мъжа, който го носи), че и вие да желаете да го ползвате?

Унисекс парфюмите не са рядкост на козметичния пазар и радват както жените, така и господата.

Новият аромат на Tommy Hilfiger “TH Bold” е лансиран като изцяло мъжко ухание, но ако го подушите, ще ви се прииска да напарфюмирате с него китки и шия. Рекламното лице на аромата пък е харесван от жените и уважаван от мъжете.

Става дума за забележителния Рафаел Надал – доказал се спортист с чаровна усмивка и тяло, от което трудно можеш да отместиш поглед.

Уханието на парфюма се разкрива с микс от свежи цитрусови нотки включващи помело, мандарина и бергамонт, последвани от билкови и пикантни нотки на лавандула и кардамон. Като се развие предлага екстракт от жасмин и цвят на мандарина балансирани с дървесен акорд Борония.

Накрая може да усетите портокалов цвят и зашеметяваща мъжествена бленда на кедър, сандалово дърво и ветивер за една наистина завладяваща комбинация.

TH Bold подчертава духа на Tommy Hilfiger изтъкан от решителност и самочувствие – една наистина силна комбинация. Аромат, който подчертава, че мъжът трябва винаги да се стреми към върха, да бъде с конкурентен характер и безапелационно самочувствие.

Прочетете още:

Tоми Хилфигер избра българското

Световноизвестен моден бранд с магазин и в България

Кои са най-харесваните в модата?

Модни ревюта на най-невероятни места

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти