Запознайте се със Страната на красотата

Запознайте се със Страната на красотата
Снимка: Vedra

Ведра Интернешънъл посрещна разцъфването на природата със специално пролетно beauty събитие, което разкри пътя към „Страната на красотата“ и потопи присъстващите в магията на обновяващата енергия, която ни дарява с очарование отвътре и отвън. Техни водачи по пътя бяха Regulatpro Hyaluron, Merz Spezial и Belotero Lips – три изключително иновативни марки продукти за красота. Те пренесоха гостите в нов свят, където еликсир за младост съществува, където грижата отвътре кара тялото да разцъфне и засияе отвън и където всеки би могъл да си дари изкусителни устни.

Да се обясниш в любов на клетката (а по този начин и на себе си) – това разкри холистичният лекар д-р Диана Милушева като истинската тайна за прелестен външен вид и вътрешна хармония на събитието на Ведра. Но какво можем да направим с любов към себе си, към душата си и тялото си, за да живеем хармонично и да изглеждаме добре? Отговорите се крият в самите нас, а продуктите на Ведра дават възможност да ги открием.

ф
Снимка: Vedra

В клетките на всеки е заложен уникален код на младостта и неговото активиране е предизвикателство за всяка модерна лаборатория за красота. Учените, създали Регулатпро Хиалурон, са успели да вкарат този код на младостта в бутилка. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Regulat есенция, получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация. Тя има изключителна способност да енергизира всяка една клетка в тялото, но едновременно с това да пренася ефективно молекулите на хиалуроновата киселина - съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука. Гостите на събитието имаха уникалната възможност да изпробват Регулатпро Хиалурон както в чистата му форма, така и в освежаващите подмладяващи коктейли на бара, създадени специално за събитието.

ф
Снимка: Vedra

ф
Снимка: Vedra

Merz Spezial е втората изключителна грижа за красотата отвътре и отвън, която посетителите имаха удоволствието да преоткрият на специалната beauty вечер. Всички познават култовия продукт Мерц Специал Дражета, който с годините се е наложил като експерт в грижата за косата, кожата и ноктите. Но днес марката отново е лидер в иновациите със своите най-нови крем мусове с уникална Дермо-витална формула (DVF), разработена в Германия. Внедрена във фина текстура, тя доставя полезните съставки дълбоко в кожата, витализира и я дарява с копринено леко усещане. Крем-мусовете на Мерц Специал с колаген или с хиалурон обгръщат кожата като облак и имат приятен, нежен аромат, докосващ сетивата. Изключителното им действие дава видим разкрасяващ резултат, който можете да почувствате. А когато сме направили най-доброто за кожата си, можем да обърнем повече внимание и на косата. Мерц Специал има решение и тук – специално проектираните капсули за здрава и жизнена коса Merz Spezial Hair Capsules за грижа отвътре, която тялото ви ще превърне в красива визия.

ф
Снимка: Vedra

ф
Снимка: Vedra

И за финал на вълшебната вечер в „Страната на красотата на Ведра“, какво по-магическо от изкусителната целувка? Ако очите са прозорците към душата, устните са огледало, отразяващо нашата красота и страст. Изразяването на емоциите в живота е естественост и искреност, допълнени от усмивки от щастие...Напълно естествено е да искате да се възползвате максимално от това, което имате. Можете да направите устните си зашеметяващи като останете верни на това, което сте. Филърите с хиалуронова киселина Belotero Lips, създадени специално за усъвършенстване на вашите устни, могат да осигурят обема и плътността, които да отговарят на вашите специфични желания за естетика и красота за един зашеметяващ резултат.

ф
Снимка: Vedra

ф
Снимка: Vedra

Пролетта е период на обновление, трансформация и ново начало. Жизнеутвърждаващата енергия на сезона ни кара да се обърнем навътре и да се запитаме как можем да изживеем всеки ден с неговата разцъфваща красота, нестихваща младост и слънчева лекота.  Грижата за себе си и любимите хора е онова, което може да ни помогне в пътя към хармонията и истинската сияйна красота. А заедно с Ведра тази грижа е вече в нашите ръце.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти