Закуска при Ралф: необикновеното ревю, което стопли всички сетива

Закуска при Ралф: необикновеното ревю, което стопли всички сетива
Снимка: netinfo

Напоследък Dior се отличава с нестандартни декори за ревютата си, но по време на Седмицата на модата в Ню Йорк засега най-много внимание в това отношение заслужи Ralph Lauren.

Модната къща преобрази своя бутик на Медисън Авеню в кафенето на Ралф Лорън, наскоро открито на Пето Авеню в Голямата ябълка – Ralph’s Coffee .

За разлика от пищното шоу в Сентръл Парк от миналия сезон по случай 50-годишния юбилей на марката, сега тя заложи на уютна обстановка, където гостите бяха поканени на закуска.

В кафенето липсваха прожектори и подиум – вместо по котешката пътека моделите слизаха по стълби и се разхождаха около маси, а посетителите бяха посрещнати от стилни келнери, които предлагаха сладкиши и кафе. Идеята на дизайнера Ралф Лорън е обстановката да улови атмосферата на новата колекция Ralph Lauren пролет-лято 2019.

 

Тя включва предимно семпли и опростени кройки в бяло, златно и черно. При вечерните облекла почетно място заемаха черните и златни тонове, а внимание спечелиха още изцяло бели тоалети, големи цветя, панталони с широки крачоли и сака във военен стил.

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти