Загадъчна женственост от Моника Белучи, денди стила на Селин Дион и още блясък от червения килим през седмицата

червен килим мода
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Януари продължава да вълнува със събития, посещавани от подобаващи гости. Погледите отново бяха вперени в Париж, където Седмицата на модата продължи с ревюта на водещи имена в индустрията.

За шоуто на Jean-Paul Gotier моделът Ирина Шейк се появи с комбинация от къси панталони и ботуши в деним от есенно-зимната колекция на марката. Строгост на тоалета придаваше кадифено сако в тъмносиньо, под което виждаме прозрачна риза в черно.

червен килим
Снимка: Getty

Модният празник във френската столица уважиха още редица имена, чиито романтични визии ме накараха да ги включа в списъка си от миналата седмица. На ревюто, с което Dior представи пролетно-лятната си колекция висша мода, Карли Клос избра полупрозрачна рокля с флорални мотиви на марката.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добре облечени от изминалата седмица в галерията >>>

На същото събитие Моника Белучи беше семпла, но стилна с велурена рокля плато Christian Dior в бургундово червено и черни ботуши до коляното.

червен килим
Снимка: Getty

Селин Дион заложи на на денди стил за ревюто на Armani Prive, който я беше облякъл в свои дрехи. Бялата блуза беше продължена от перелина, а черна кадифена панделка допълваше панталона в същия цвят.

червен килим мода
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добре облечени от изминалата седмица в галерията >>>

Преди дни започна и Филмовият фестивал за независимо кино „Сънданс“. В града Парк Сити, Юта, засега впечатление Мила Йовович превърна шлифера в официална визия за премиерата на филма “Paradise Hills”.

червен килим
Снимка: Getty

Джейда Пинкет-Смит очарова в бяло, и то два пъти, (как - вижте в галерията), а преди това се появи със зелена рокля от сатен за Вечерното шоу на Джими Фалън.

червен килим
Снимка: Getty

Гвоздеят на изминалата седмица сред събитията на червения килим постави Наградите на актьорската гилдия в неделя. Номинираната за най-добра актриса Лейди Гага напомняше рок версия на Мерилин Монро и емблематичната ѝ бяла рокля от „Проклетите седем години“ в произведението висша мода на Dior, обувки Jimmy Choo и бижута Tiffany & Co.

червен килим
Снимка: Getty

Недооценена сякаш остана аристократичната визия на София Буш, която беше феерична в черен тюл и десен с бели точки.

червен килим
Снимка: Getty

Вижте останалите най-добре облечени от Наградите на актьорската гилдия в галерията >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти