За възстановяването след пластична операция

Напук на суетата днес, днес репортерът на „На кафе” Деси Павлова излезе в ефир с пристегната превръзка около главата, за да ни разкаже как се чувства след направената й операция на брадичката през миналата седмица.

Инетрвенцията беше поредна стъпка за Деси по пътя към голямата й мечта – това да се превърне в българската Ким Кардашиян.

Репортерът от „На кафе” вече е на няколко крачки от това да сбъдне желанието си - да има изящната визия на своя идол . Пред водещата Гала Деси сподели, че се чувства добре след интервенцията, която беше показана в ефир на 29 юни.

 „Болка след операцията нямам, а само чувствам лек дискомфорт от пристягащата лента”, сподели още тя. Героинята в рубриката „Моята красота” разказва , че първото нещо, което е направила след интервенцията, е да си направи селфи и да го изпрати на близките, за да ги увери, че всичко е наред.

За да поддържа добрата физическа форма, чаровната дама прави физически упражнения в домашни условия, което съвсем не пречи на възстановяването й. В опит да се разсее от всичко, Деси разказа за плановете й този уикенд да излезе с приятелки, които да я забавляват.

Следете в рубриката „Моята красота” и „На кафе” какво още предстои до пълното й преобразяване в българската Ким Кардашиан.

Припомнете си:

Защо една българка иска да бъде Ким Кардашиан?

Една пластична операция, която можете да гледате на живо

Какво представлява скулптурирането на скули

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти