Защо една българка иска да бъде Ким Кардашиан?

Да, ясно е на целия свят, че Ким Кардашиан е икона в медиите. 

Няма ден без новина за нея или за нейното семейство. 

Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян е американска риалити звезда, телевизионен персонаж, модел и актриса.

Известна е с участието си в реалити предаването „Keeping up with the Kardashians“, където участва със семейството си. 

Преди началото на телевизионната си кариера, Ким се прославя с порно клип, който ѝ донася 5 млн. долара след съдебен спор. Тя пуска няколко модни линии и парфюми.

През 2010 г. тя става най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара и е една от най-често присъстващите в медиите личности. През август 2011 г.

Ким се омъжва за баскетболиста Крис Хъмфрис, а церемонията е широко разгласена. През октомври същата година тя подава документи за развод.

Ким Кардашиан е активна в медииния свят от 2007 година и от тогава не спира да е една от топ темите на всички журналисти и папараци. 

Животът на Ким е като отворена книга за целия свят, но ето тук идва и интересната за нас част: защо едно момиче от България иска да прилича визуално на реалити звездата. 

Деси Павлова е репортер в Нова ТВ и съвсем наскоро се прибира от 10-годишно пребиваване в Америка. 

"Там хората приемат промяната за нещо прекрасно. За нещо добро...", казва Деси. 

 За първи път в телевизионен ефир  ще видим промяната на репортера Деси Павлова. Тя тръгва по пътя на трансформацията с намерението да се превърне в българската Ким Кардашиян.

 Деси е учила и работила дълги години в Америка, Ким е нейната любима звезда, а мечтата й за промяна е свързана с именно с живота й там.

За Деси предстои да направи много решителни и трудни стъпки. Първата крачка към промяната е да отслабне с помощта на усилени тренировки във фитнес залата и под наблюдението на Кристиян Масларски – фитнес инструктор.

Преобразяването на тялото включва и специално подбран хранителен режим. Самата Деси признава, че вече сама си приготвя храната и отделя повече внимание за нея.

Следващата стъпка е интервенция върху лицето на Деси. Трябва да се отбележи, че за първи път в ефир ще бъде реализирана иновативна процедура за скулптуриране на скулите чрез премахване на мазнините под областта им.

Процедурата ще извърши доказалата се д-р Радина Денкова – специалист в извайването на лица без да употребата на скалпел. За изпълнението на радиочестотния лифтинг също ще участва и медицинския козметик Мариана Горчева.

По пътя на сбъдването на мечтата си Деси ще се срещне и с пластичния хирург д-р Илю Стоянов, който също ще допринесе за визията на българската Ким Кардашиян.

Как постига тази форма най-успешната риалити звезда в света, която се изявява като модел и актриса, ще разберем през следващите месеци.

„На кафе” вече ни срещна с фитнес инструктора Кристиян Масларски, а Деси започна с усилени тренировки.

Вижте защо реално Деси иска да прилича на своя идол Ким Кардашиан във видеата, които споделяме с вас. 

От тук нататък Edna.bg ще следи всяка една промяна във визията на Деси и ще сподели с вас какво представляват интервернциите, на които ще се подложи тя. 

Още интересни статии, които да прочетете:

Мерил Стрийп - любимката на Холивуд

Роди се наследникът на Радина Кърджилова и Деян Донков

Елизабет Хърли свали дрехите си в подкрепа на Брекзит

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти