За парфюма

За парфюма
Снимка: netinfo

Казват, че човек може да бъде запомнен по парфюма. Или че определени аромати извикват в съзнанието ни спомени.

Всяка жена знае колко е важен парфюмът и че той е повече от козметика - той е задължителен аксесоар.

Разбира се, при изборът на парфюм има няколко основни правила, които е добре да се спазват.

Като начало подборът на аромат е строго индивидуален. Не може да си купите парфюм, само защото сте го харесали на вашата приятелка. Както и не може да подарите такъв, освен ако конкертно не ви е посочен аромат и марка. Изборът на мирис е строго индивидуален.

Друг важен момент е да не употребявате прекалено много парфюм. Не е нужно да давите себе си и околните в дразнещо силен аромат. Идеята на аромата е да остане като леко ухание след вас. Освен това прекалено силна и натрапчива миризма може да ви докара главоболие.

Не пръскайте косата си с парфюм! Това вреди на косъма. По-добре слагайте по малко зад ушите и няколко капки на дланите като после ги разтрийте една в друга.

Никога не парфюмирайте бельото си, така рискувате да си докарате кожен обрив, освен това тъканта може да измени натуралния аромат.

Не дръжте шишенцата с парфюм директно изложени на слънчева светлина или топлинно нагряване. Така ще удължите живота и ароматните им качества.

Когато избирате парфюм, сложете малко на китката си и изчакайте няколко часа и преценете след това дали още ви харесва. Но миризмата може да се е изменила поради вашите собствени фермени, които взаимодействат с веществата в парфюма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти