За кожата, която обичаме

За кожата, която обичаме
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Няма жена, която да не иска повече от кожата си. Да е по-свежа, по-еластична, да може спокойно да излезе от вкъщи без фон дьо тен, пудра, коректор и т.н. А най-много от всичко всяка една от нас иска да скрие първите следи на отминаващото време – бръчките.

Има редица начини да постигнем това – правилно хранене, отказване от цигарите и партитата до сутринта, подходяща козметика, пиене на много вода и най-вече – доверяване на съвременните козметични технологии.

Един от най-добрите приятели на кожата на лицето е апарата HydrаFacial (Хидрофейшъл). Процедурите, които той предлага, са крайно опростени, прилагат се бързо, лесно и напълно безболезнено. Звучи наистина прекалено нереалистично, но техниката HydrаFacial е разработена така, че да предлага именно това.

Накратко - HydrаFacial е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум.

С помощта на различни по вид накрайници (дюзи) се осъществява технологията "Вортекс". Тя може да бъде обяснена като завихряне (представете си малко торнадо) на течност и въздух с помощта на вакуум. Така именно мръсотията се изсмуква напълно безболезнено от порите и те остават чисти.

Когато се оставите в ръцете на специалиста, работещ с апарата HydrаFacial, няма да усетите нищо по-различно от допир по лицето с въпросните дюзи и серумите, с които се третира кожата.

За HydrаFacial може да се каже още, че е любимата процедура на звезди като Парис Хилтън и Наоми Уотс, но може би по-важното е, че е позната и обичана терапия в 80 страни, а апаратът е обявен за най-добър в терапията за лице за 2011 г. в САЩ и че най-сетне го има и у нас – в козметичен салон "Persona Health & Beauty".

Освен за почистване на лице, HydrаFacial може да се прилага и при заличаване на бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти