Втори шанс за изгоден шопинг!

Втори шанс за изгоден шопинг!
Снимка: Thinkstock

Закачи се за втория Black Friday в Paradise Center днес – 5 юни. Очакват ви намаления до 70% в над 300 магазина.

Най-новите модели от пролетно-летните колекции на световни марки може да намерите в Paradise Center. Заложете на удобни,лежерни и романтични дрехи за топлите дни.

От над 700 модни тренда изберете модели, които ще ви създадат слънчево настроение и много цветни емоции. Отдайте се на шопинга,защото дрехите и аксесоарите ни вдъхновяват да показваме най-красивото от себе си със стил и увереност.

Този сезон Paradise Center се превръща в истински оазис на модата и добрия стил.

Заповядайте днес – 5 юни (петък), да пазарувате и да се забавлявате!

За Paradise Center:

Paradise Center е първият представител на третото поколение търговски центрове в България. През първата си година той се наложи като единствения у нас комплекс от типа супер – регионален лайфстайл център, който съчетава търговски обекти, развлечения, възможности за спорт, зона за хранене и многофункционална зала за конферентни събития. Разполага с 14 кино зали, включително единствената по рода си в Европа 4ДХ зала, иновативна ледена пързалка, както и зала за катерене за хора от всички възрасти. Увеселителният център Skypark е първият у нас, поставен на покрив - тераса, което придава съвсем различен мащаб и променя изцяло изживяването в неговите единадесет атракциона. Паркът е проектиран от Валерио Мацоли, част от екипа по проектирането на „Дисниленд” в Париж. С иновативната си архитектура, обединяваща по уникален начин фонтани, водопади, водни каскади, овални форми и максимален достъп на естествената светлина, както и с огромното си разнообразие от водещи модни марки Paradise Center.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти