Създадено за VZK

Все още ли мечтаете за перфектния летен тен?

лили
Снимка: iStock

С настъпването на топлите месеци в годината идва и мечтаната за всяка Edna от нас перфектна почивка, включваща морския бриз, топлото погалване на слънчевите лъчи под звуците на гларуси и разбиващи се в скалите вълни.

С идилията за лятна почивка идва и мечтата на всяка дама за перфектен тен, който е виждала само по снимките на филмови и музикални звезди.

А този тен всяка година е утопичен и кара дамите да се впускат в дълго търсене на перфектната формула за топъл шоколадов тен, който да ги превърне в истински морски феи.

Решихме да ви предложим една прекрасна формула, благодарение на която не само ще имате перфектния летен загар, но и кожата ви ще е хидратирана и защитена от изгаряне.

Продуктите на VZK съдържат внимателно подбрани съставки, които предпазват от нежелани слънчеви петна и същевременно подхранват мекотата и съвършенството на кожата.

 

За по-светлите дами, които имат нужда от по-голяма защита препоръчваме:

Слънцезащитния крем VZK с SPF 50

Опаковката е 200 мл, напълно достатъчни за дълга лятна почивка. Съдържа филтри, които ще предпазят кожата ви от вредните UVA и UVB лъчи и намалява риска от алергии, причинени от слънцето. Подхранва и тонизира кожата, за да й придаде мекота и съвършенство.

 

VZK Слънцезащитен крем SPF50, 200 мл., ( 9.49 лв*)

лили
Снимка: Lilly Drogerie

 

 

Пазарувай ТУК >>>

 

 

Първоначалната му цена е 12,99 лв., така че ако го вземеш сега, спестяваш цели 26%!

 

За дамите с естествен тен препоръчваме:

VZK Слънцезащитен крем SPF30, 200 мл., ( 9.49 лв*)

Продуктът съдържа масло от ший и глицерин, които защитават и подхранват кожата, като същевременно придават мекота и блясък. Дозировката на продукта също е 200 мл, напълно достатъчно за дълъг престой под слънчевите лъчи.

Съдържа филтри, които предпазват кожата от зачервяване и дразнене, причинени от продължителното излагане на слънце. Предпазва от вредните UVA и UVB лъчи и намалява риска от алергии.

лили
Снимка: Lilly Drogerie

Пазарувай ТУК >>>

Първоначалната му цена е 12,99 лв., така че ако го вземеш сега, спестяваш цели 26%!

 

Ако все още не сте намерили перфектната формула за шоколадов тен, изпробвайте продуктите на VZK, със сигурност няма да съжалявате.

Ето и линк към сайта, където може да разгледате подробно всички продукти ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти