Виктория Бекъм е една от най-добре облечените

Виктория Бекъм е една от най-добре облечените
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Виктория Бекъм премина дълъг път от сензационна поп звезда със съмнителен стил на обличане, до съпруга на един от най-известните футболисти в света, майка на четири деца и световно признат дизайнер на дрехи.

След последното отличие, което й присъдиха от Top Gear - за оформянето на салона на новия модел Range Rover Evoque, Виктория получава още едно отличие - тя попадна в списъка за най-стилно облечени дами.

Интересното обаче е, че тази класация включва предимно жени над 50 години, а госпожа Бекъм е на 37. Тя е една от най-младите дами, които се появява в топ 20 на класацията.

Говорител на модния бранд CC (CC Fashion), заявява, че трябва да е чест за Виктория да бъде отличена като една от най-стилно облечените англичанки.

"Виктория Бекъм доказа, че притежава добър моден усет. Тя премина от крещящия блясък към класическата визия, която е подходяща за жени в по-зряла възраст."

На първо място като Най-стилна дама без особено учудване, виждаме актрисата Хелън Мирън. В топ 20 са включени още и Керъл Мидълтън - майката на Кейт и Пипа Мидълтън, моделът Туиги, Кайли Миноуг, Ел Макферсън, Елизабет Хърли и Сара Фъргюсън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти