В кое десетилетие са живели най-привлекателните жени

Съвършенството е изписано върху лицето на тази велика жена
Снимка: Getty/Guliver

Никак не е чудно, че 50-те години на миналия век са определени за времето, в което са творили и живели най-атрактивните жени, според международно изследване.

Това е съвсем логичен ход на нещата, като се има предвид, че в същото десетилетие за икони на женствеността са били смятани имена като Елизабет Тейлър, Одри Хепбърн и Грейс Кели.

Няма друг период, в който Холивуд да е наброявал толкова класни, бляскави и завършени актриси, се казва в анкетата, съставена с помощта на близо 1000 мъже и жени от различни държави.

След 50-те се пренасяме в годините между 2000 и 2010, които са на второ място сред епохите с най-привлекателните дами. Третата и четвъртата позиция по същия параграф безапелационно отиват за 60-те и 70-те години.

Последни в списъка след разходката ни в миналото се нареждат 80-те, като участниците в експеримента ги смятат за най-неинтригуващи откъм женска визия заради прекалено странните прически и начин на обличане, съпътстващ тези години.

"50-те са ерата, в която жените наистина са изглеждали максимално женствени и истински", заключват експертите, изготвили проучването.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент