TriActive+ разбива целулита и сваля отоците по краката

TriActive+ разбива целулита и сваля отоците по краката
Снимка: Thinkstock

Целулитът и подутите крака са едни от големите кошмари на съвременната жена без значение нейната възраст.

Портокаловата кожа е не само естетичен дефект, но и е сериозно заболяване на съединителната тъкан, което засяга едновременно лимфната система и кръвоносната система.

Поразява както момичета в пубертета, жени по време на бременност или менопаузата, така и жени, употребяващи на контрацептивни медикаменти.

Хранене и спорт

Една от главните причини за появата на портокаловата кожа е лошата микроциркулация на кръвта, в следствие на слабо активен начин на живот и отсъствие на физически тренировки. Не без значение са и вредните навици - алкохол и тютюнопушене.

Появата на целулит може да бъде провокирана и от настъпил хормонален дисбаланс, например: дисфункция на яйчниците, надбъбречните жлези и щитовидната жлеза.

До натрупването на целулит водят нездравословното хранене, стресът, на който сме подложени ежедневно. Също и разкъсването и деструктурирането на колагена, интоксикацията и лошата оксигенация на тъканите.

Няма пряка зависимост между наднорменото тегло и целулита, тъй като той е  нарушение в разпределението на мастната тъкан на кожата, а подкожна мазнина имат дори и много слабите дами. Основен момент в антицелулитната диета не е количеството калории, а минералният състав на продуктите. Препоръчително е да изключите от менюто си продукти, в чийто състав влизат овкусители, консерванти и подобрители. Избягвайте захарта, рафинираните мазнини и бялото брашно.

Приемайте често прясно изцедени сокове - известно е, че витамин С ускорява обмяната на веществата и подобрява микроциркулацията на кръвта.     

Пийте много вода, поне 2,5 л на ден, особено през лятото. Не подценявайте зеления чай - съдържащите се в него антиоксиданти спомагат за извеждането на всички шлаки и токсини от организма, които са потенциално отговорни за появата на целулит.

Снимка: netinfo

Подкрепяща терапия

Доверете се на новите технологии и ускорете резултата с подкрепящи антицелулитни процедури на всеки 3 или 6 месеца. Иновативният апарат TriActive+ комбинира три технологии, които се прицелват в несъвършенствата. Машината работи с ултразвук, лазер, радиочестота - за ефективно елиминиране на локалните натрупвания на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Процедурите с TriActive+ намаляват целулита, оформят тялото и го склуптурират.

“Много хора прибързват и прибягват до липосукция. Ние сме с един ход напред. Не е необходимо операция, която може да доведе до усложнения.” – категорична е Боряна Тимнева, физиотерапевт в столичната клиника Jewel Skin. Терапията с новата технология намалява целулита, тонизирана и еластична кожа без тя да бъде отпусната, намаляване на задържането на течности и подобряване на химичните реакции дори и при лечение на “синдрома на тежките крака”, хармонично премоделиране на тялото, стягане и тонизиране на кожата на шия и деколте, премахване на двойна брадичка.

Снимка: netinfo

Действието на апарата е свързано с  превръщането на мазнините в течност и изхвърлянето им.  Машината работи с ултразвук на ниска честота и дълбоко проникване. Той спомага за намаляване на мастните натрупвания и се използва в долната част на тялото – корем и крака.  След това се включва диодния лазер  за лимфен дренаж и стимулиране на кръвообръщението.

Така освен, че обемът на мастните клетки е намален, те се наместват правилно и тази неравност по кожата , известна като портокаловата кожа, изчезва. Може да се прилага за големи зони от тялото и за малки зони – като лицето например. С радиочестотата кожата се стяга и изпъва. Стимулира контракциите на колагеновите фибри и активира микроциркулацията. С нея могат да се третират дори и най-малките бръчици по лицето.

На всеки 21-28 дни клетките в организма се обновяват, като това зависи от индивидуалния метаболизъм. Затова е добре в рамките на тези дни се правят повтарящи се действия, които могат да бъдат запомнени от клетките и да бъдат изпълнявани от тях и след това. “Препоръчва се да се направи курс от 10 процедури, веднъж-два пъти седмично.

Снимка: netinfo

Така мастните клетки в тялото ще свикват да бъдат дренирани, а мастните киселини от тях – да бъдат изхвърляни. Кръвообръщението също се подобрява. В третираните зони се увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на целулита. “ – разяснява специалистът Боряна Тимнева.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след първата процедура, но за да се задържи ефектът трябва да се правят поддържащи процедури, в зависимост от конкретните нужди. Естествено за да се завържи ефектът, тялото трябва да се поддържа със спорт и здравословно хранене.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти