Томи Хилфигър със специална капсулна колекция за пролет 2017

Томи Хилфигър със специална капсулна колекция за пролет 2017
Снимка: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, показва съвместната капсулна колекция TommyXGigi за Пролет 2017. Това е втората колекция, създадена в сътрудничество със световния посланик на дамското облекло на марката Джиджи Хадид.

През октомври 2016 г. Томи Хилфигър и Джиджи Хадид поканиха феновете на марката да участват в създаването на пролетната им колекция чрез инициативата “❤ to be Part”.

Потребителите имаха възможност да гласуват за своите любими модели в социалните медии. Четирите най-популярни облекла – бомър, суитчър, поло и дънки, бяха украсени със значки от лицата на кампанията Наоми Дейвис (The Rockstar Diaries), Камил Шериер (Over the Rainbow) и Еленор Калдър (The Trend Pear) и ще бъдат включени в ревюто TOMMYNOW.

Колекцията TommyXGigi за Пролет 2017 г. включва бельо, обувки и аксесоари, включително часовници и слънчеви очила. Моделите представят уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Томи Хилфигър класически американски стил.

Вдъхновени от концепцията на марката “Summer of Love”, облеклата са в калифорнийски West Coast стил и са украсени със значки и лепенки. Ръгби райета, деним и удобни кройки препращат към спокойната и безгрижна атмосфера на слънчевия щат, а емблематичните цветове на Tommy Hilfiger – червено, синьо и бяло, присъстват във всички модели.

Томи Хилфигър обяви, че Джиджи Хадид е световен посланик на марката през декември 2015, с което разшири дамските си колекции по целия свят. Дрехите представят свежия поглед на дизайнера и затвърждават Tommy Hilfiger като премиум марка, предлагаща стилни класики с раздвижени детайли.

Феновете могат да научат повече за колекцията и шоуто TOMMYNOW на tommy.com и в социалните медии и да използват таговете  #TommyXGigi и @TommyHilfiger.

Колекцията ще бъде достъпна в магазините на Tommy Hilfiger в България от 1-ви март.

Снимка: Tommy Hilfiger

Снимка: Tommy Hilfiger

За SARKK

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER.

Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти. 

Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти