Томи Хилфигер и Джиджи Хадид - заедно в модата

Томи Хилфигер и Джиджи Хадид - заедно в модата
Снимка: netinfo

Супермоделът представи колекцията „ТommyXGigi” в Токио, като част от турнето #ТogetherTour. Всеки град от обиколката допълва по уникален начин спецификата на дрехите.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че супермоделът Джиджи Хадид посети Токио, като част от турнето #ТogetherTour, което включва Ню Йорк, Берлин, Милано, Дубай и Шанхай.

Джиджи започна деня си със среща в кафенето „Kawaii Monster“ с блогъри като Алекса, Рика Тачино, Джулия Ейб, Ерика Голд, Елиза Бейкър, Матсу-ю и Усуке Хида. Концепцията на кафенето е дело на известния арт дизайнер Себастиан Масуда и в него бяха представени най-интересните примери от поп-културата и модата хараджуку.

Блогърите споделиха с Джиджи своите впечатления и допълниха колекцията TommyXGigi с уникалния си стил. Хадид се срещна и с клиенти и приятели на марката Tommy Hilfiger в магазина в  Omotesando, където представи любимите си облекла от съвместната колекция  с Томи Хилфигър.

Колекцията TommyXGigi включва дамски спортни облекла, обувки и аксесоари, слънчеви очила, часовници и аромата THE GIRL. Тя съчетава модерния стил на Хадид и характерния за Хилфигър класически американски стил. Колекцията е небрежна, младежка и свежа и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви. Колекцията отговаря на харизматичната личност на Джиджи -  ярка и позитивна, а стилът й е уверен, безупречен и готин.

Световната премиера на колекцията TommyXGigi се състоя по време на седмицата на модата в Ню Йорк на 9-ти септември.

Томи Хилфигър беше домакин на първото иновативно шоу #TOMMYNOW, което представи нова ера в демократизирането на модата.

#TogetherTour стартира в Берлин на 2 септември 2016 г., когато супермоделът присъства на шоуто Bread & Butter на Zalando и показа колекцията #TommyXGigi за първи път. След това Джиджи Хадид посети Милано и Дубай.

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

Снимка: netinfo

# # #

 За SARKK

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания  и Македония. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER в The Mall и Serdika Center в София.

Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.  

Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти