Тяло на показ

16 награди по целия свят за изминалата година са гаранция за ефективност
Снимка: Sisley

Кристина Гочева

В преследване на заветната линия дамите са склонни на изпълнения, достойни за висш пилотаж. Правопропорционално на градусите расте и желанието да влезем във форма и скоростно да се отървем от нежеланите извивки, които зимните тенденции са крили.

Дори да свалим няколкото килограма в повече, остават за решение проблемите с целулита, "портокаловата кожа" и обичайното стягане на тялото след зимния сезон.

Освен движение и балансирано меню, на помощ идва тежката артилерия на интензивните антицелулитни терапии за отслабване и стягане.

Днес ще ви представим някои от тях. Отличникът в категорията е Phyto-Svelt Global на “Сисли” (Sisley), получил 16 награди по целия свят за изминалата година заради експертната си ефективност на три нива - регулира количеството адипоцити (клетките, изграждащи мастната тъкан), забавя образуването на нови мастни клетки, сурово действа към мастните натрупвания и освобождава задържаната вода. Леката копринена емулсия съдържа активни съставки, събрали най-доброто от природата. Горчив портокал, кофеин и кедрол стимулират топенето на мазнините, с което улесняват елиминирането им от клетките.

Създадена през 1999 г. в Монако, лаборатория "Форте Фарма" (FORTE PHARMA) е специалист в разработването на фармацевтичните хранителни добавки с иновативни формули за отслабване, красота и тонус. Алтернативната програма на лаборатории Forte Pharma – Draineur Cellulite , предлага ефективно решение за целулита с комплексно тройно действие. Както всички останали продукти на марката, продуктът е с изцяло натурален състав (ананас, касис, черешови дръжки, френско грозде). Предлага се в монодози по 10 мл - изключително удобни за употреба в динамичната среда на модерната жена. Една монодоза Draineur Cellulite се разтваря в 1-1,5 литър вода и се пие през деня в продължение на 10 дни (една опаковка на ден).

50 години опит в растителната козметика и достъпна ценова политика превръщат  "Ив Роше" (Yves Rocher) в любим козметичен партньор на много жени. Растителен комплекс от цитруси и кориандър, които увеличават темпото на разграждане на мазнините, са в основата на програмата с детокс комплекс "Minceur Detox".  За да ускорите действието на отслабващия SOS детокс гел, комбинирайте го с двойно действащия микропилинг с бамбук, който помага активните съставки на гела да проникнат по-лесно в дълбочина и да бъдат по-ефективни.

Ако искате да подсилите ефекта на козметичните продукти, хубаво е  да промените малко хранителните и двигателните си навици. Те са изключителен съюзник на желанието ви да сте в добра форма, но не притежават вълшебна сила – тя се крие в собствената ви воля.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти