Тя е само на 24, а вече е световна сензация

Тя е сред най-популярните и актуални тийн идоли в света. Тя е само на 24, стартира кариерата си през 2008 г. с мюзикъл на Бродуей, а днес е носителка на редица музикални награди и няколко номинации за "Грами".

През 2016 сп. "Тайм" я обявява за една от 100-те най-влиятелни личности в света с техния годишен списък. Тя е сред малкото, които имат над 100 млн. последователи в социалната мрежа "Инстаграм".

Освен това в "Туитър" е последвана от над 47 млн. души, а във "Фейсбук" само официалната ѝ страница има над 32 млн. фена, което е показателно, че почти няма тийнейджър, който да не знае коя е тя и да не слуша музиката ѝ.

Тя е … Ариана Гранде!

Гримът на Ариана всъщност не е никак сложен, но има своите особености, а това са стъпките, които трябва да следвате, ако искате и вие да се приближите максимално близко до нейния макиаж.

Първата стъпка е да подхраните кожата си с хидрататор за ежедневна употреба. След като попие, нанасяте основа за грим, която матира и прикрива пори и несъвършенства, подготвяйки кожата да бъде перфектна за поставянето на грима.

Тъй като Ариана е съвсем млада, а и нейните последователки са предимно тийнейджърки, хубаво е да нанесете не твърде покривен и тежък фон дьо тен, а лека формула със средна покривност, която ще изравни тена, но все пак ще остави кожата да бъде младежка и свежа.

Веждите на Ариана не са твърде дълги, нямат излишни чупки, но пък са плътни и някак изключително естествено изглеждащи. Затова трябва да подчертаете вашите с прахообразен продукт, за да ги запълните малко повече, без да издължавате излишно. Излишното количество можете да отнемете с гребенче за вежди, за да изглеждат все пак максимално естествени.

Върху клепача се поставя основа за сенки и след това се нанася почти телесен цвят сянка както по подвижния клепач, така и по неподвижния – това значително ще спомогне цветовете да се прелеят по-добре.

За да се доближите максимално до бадемовидната форма на очите на певицата, се поставя с пухкава четка 2 тона по-тъмна сянка в малко над сгъвката на окото, но не само във външния ъгъл, а изцяло, след което се преливат много добре. После поставяме с малко по-прецизна четка в самата сгъвка лек бронзов нюянс. После по целия клепач с плоска четка или дори с пръст нанасяме перлени сенки в златисто-розови тонове.

Време е за емблематичната очна линия. Нея правим драматично дълга, с много висока чупка във външния ъгъл на окото – много плътна в края ѝ, тънка и изписана във вътрешното ъгълче на окото.

Накрая се слагат няколко слоя спирала по-горните мигли, които да ги направят драматично плътни и дълги, а по желание можем да се поставят и чифт изкуствени мигли, защото самата Гранде носи екстеншъни за мигли.

Всички стъпки към цялостната грим визия на Ариана Гранде – вижте във видеото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти