Създадено за Avène

„Тестът на огледалото“ или как да промените мнението за себе си за 3 месеца

жена красота огледало
Снимка: iStock

„Изглеждам ужасно уморена“. „Направих 30 и сякаш внезапно остарях“. „Значи така ще изглеждам оттук нататък – с бръчки по челото и около очите...“

Чувате ли това в главата си, когато се оглеждате сутрин в банята?

Не сте сама, много сме. Всички ние, навършили 30 наскоро, се сблъскваме с последиците от собствените си избори през последното десетилетие.

Недоспиването и дългите работни часове, угаждането с храна и коктейли, защото „ако не сега, кога“, преместването в по-голям град с повече възможности, но и с повече замърсяване – всичко това има отражение върху нас и лицето ни.

Нас ни прави по-зрели, по-успели и по-щастливи, но кожата ни става по-сивкава, по-суха, с повече бръчки.

И макар никой от нас да не е съгласен да върне времето назад, за да се озове отново в несигурността на 20-те си години, много от нас искат да запазят онази свежест и сияние на кожата.

Това е трудна, но не непостижима задача. Трудна е, защото начинът ни на живот не позволява на тялото ни да се пребори с всички свободни радикали, причинени от агресивната външна среда, липсата на достатъчно витамини и UV лъчите от фантастичните ни лета.

Но битката не е загубена, ако вземем бързо решение за действие и подкрепа на тялото си.

огледало козметика баня лице
Снимка: iStock

Съвсем леки, и освен това приятни промени в начина на живот ще задържат свежестта на 20-те ви години върху кожата, без да ви отнемат от постигнатия комфорт в живота.

Повече сън и повече витамини

Нищо не може да се сравни със силата на съня, когато говорим за възстановяване на организма и всички негови клетчици. 8 часа са идеални, подарете си ги, защото това е инвестиция в здравето и красотата ви.

А към сутрешното капучино добавете чаша прясно изцеден плодов или зеленчуков сок – вашата антиоксидантна зареждаща бомба.

Повече грижа и внимание за кожата

Голямата разлика между това да изглеждаш добре на 20 и на 30 е, че след 30 трябва да си обръщаш повече внимание, да си създадеш ритуал за красота.

Това е един важен за самочувствието и красотата ритуал, който всяка edna от нас е хубаво да спазва, за да запази кожата си в най-добрия й вид, без да изневерява на собствената си същност.

Включете в него продукти, които прицелват именно свободните радикали – основните виновници за лошите думи, с които описвате себе си пред огледалото сутрин.

avene
Снимка: Avene

Такива продукти са новите кремове и серум на Avène от серията AOXITIVE. Заредени са с витамините на младостта С и Е, както и с Ретиналдехид (патент на Piеrre Fabre, в продуктите за нощна грижа,) за истински гладка кожа и комбинирани заедно възвръщат младежкото излъчване, блясък и сияние на лицето.

Ако следвате редовно този цялостен ритуал за красота на  Avène - Защитен серум и Аква-крем сутрин, Нощен пилинг-крем и Изглаждащ околоочен крем вечер, само след 3 месеца ще чувате в главата си други думички сутрин:

„Все още изглеждам свежа“. „Няма да си слагам фон дьо тен, кожата ми сияе днес“. „Толкова добре се чувствам на 30“...

Това е тестът на огледалото. На вас какво ви показва?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти