Тайра Банкс в защита на извивките

Тайра Банкс
Снимка: Getty/Images

Тайра Банкс изрази разочарованието си от предишните участнички в "Следващият топ модел на Америка", които отслабнали, за да се впишат в стандартите на модната индустрия след напускане на шоуто.

Бившият супермодел полага усилия да събира жени с всякакви размери в дългогодишното си реалити шоу за модели, но признава, че не винаги може да повлияе на кариерата на участничките след напускане на шоуто.

Тайра силно се разочаровала, когато минали участнички започнали да слабеят, за да получават повече работни ангажименти.

"Тъжното е, че като цяло моите момичета в "Следващия топ модел на Америка" са по-закръглени от момичетата във висшата мода и когато шоуто за тях приключи, са развълнувани.

Искат веднага да получат работа, а когато попаднат в истинския свят, агентите ги принуждават да отслабнат с 9 кг. И като ги видя след четири месеца, са кожа и кости", обяснява Тайра.

Бившият модел на "Victoria's Secret" сподели, че самата тя се е чувствала несигурна на модния подиум, облечена в оскъдно бельо.

Тайра смята, че модата и шоубизнесът често избират за идол отрицателен образ, според който жените трябва да бъдат изключително слаби, за да бъдат смятани за красиви.

"Колкото по-слаби са актрисите, певиците или знаменитостите, толкова повече корици на списания получават.

Модата е много тясно определение на това какво е красота, особено сега. Вече има размер 0 или 00", казва Тайра пред онлайн таблоида Digital Spy.

Тя е известна освен с красотата и успехите си на модния подиум, но и с това, че защитава естествения вид на жената и е върл противник на анорексично слабите модели.

Неведнъж е отнасяла критики за това, че не е достатъчно слаба за модел, а има извивки. Тайра обаче никога не се е впечатлявала сериозно от тези критики и винаги е отправяла послание към момичетата да бъдат себе си и да се радват на телата си такива, каквито са.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти