Тайните за красота на Скарлет Йохансон

Тайните за красота на Скарлет Йохансон
Снимка: Getty/Guliver

Трикратно номинираната за "Златен глобус" Йохансон никога не излиза от дома си без да сложи в дамската си чанта червило в ярко червено.

Скарлет, която старателно брани личния си живот от медиите, споделя:

"Човек никога не знае къде може да се наложи да отиде и дори да не е облечен подходящо, червилото може да реши всички проблеми."

Йохансон смята "гримирането за израз на отношение към собствената ти персона", затова "момичето с перлената обица" залага на лек грим и подсилва естествената си природа на блондинка.

Бившата съпруга на Райън Рейнолдс разкрива още тайни:

"Приготвям си сама маска за лице! Използвам мед от манука. След горещ душ с много пара, за да се отворят добре порите. Нанасям го директно с лъжичка и го оставям за 10-15 минути. Отстранява от кожата всички замърсявания и я прави нежна и бляскава".

Ако съдим по резултатите, нямаме причина да не се доверим на актрисата!

Медът от манука има уникалната способност да попива дълбоко в порите на кожата, да изглажда фините бръчици и да лекува дори акне и други кожни възпаления, заради засилената си антибактериална активност. Установено е, че именно този мед абсорбира водата от бактериите и на практика ги елиминира.

За разлика от традиционния мед, мануканският мед не се влияе от фактори като светлина и топлина. Ето защо медът може да се съхранява успешно във всякакви условия.

Приятният мирис на меда от манука е изключително подходящ и за ароматерапия и процедури за облекчаване на стреса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти