Тайни за красота от Гала

Гала на представянето на Medik8
Снимка: Medik8

Гала не е фен на пластичната хирургия, нито пък е заклет фитнес маниак, но пък изглежда с поне 10 години по-млада.

Телевизионната водеща  сподели какви грижи полага за лицето си на представянето на козметичния бранд Medik8 в Jewel Skin Clinic.

Водещата на едно от най-обичаните женски телевизионни предавания "На кафе" призна: “Аз съм една от първите, която използва продукта, откакто е в България. Почитател съм на серумите, като моите топ продукти са витамин С серум, ретинол серум и Firewall серум.” 

Козметичната марка бе презентирана от Даниела Донова.

Интересното е , че актрисите Анджелина Джоли, Синтия Никсън и Дженифър Анистън, моделите Линда Еванджелиста и Ариадне Артилес са сред звездите, които също се доверяват на английската козметика, носител на множество награди за иновативни продукти.

Тайната се крие в това, че единственият начин да се създадат ефективни продукти, е те да бъдат богати на биосъвместими с кожата активни съставки с клинично доказано действие. Именно биосъвместимите съставки са тези, които кожата „разпознава”.

Medik8 използва в своите формули биосъвместими съставки, които са насочени да решават конкретни кожни проблеми: преждевременно стареене на кожата, акне, зачервяване, перпигментация и суха кожа.

Самата Гала призна, че с годините кожата се променя, отпуска се и тя го вижда най-ясно като сравнява еластичността на своята кожа с тази на дъщеря ѝ, която е в тийнейджърска възраст.

За да не губи колаген и други ценни съставки, епидермисът има нужда от редовна, старателна и качествена грижа. Трябва да помогнем на тялото си да съхрани това, което природата му е дала и да бъде младо, жизнено и здраво колкото се може по-дълго.

Красотата и здравето ни са в наши ръце, нека не го забравяме smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти