Тайната на жените над 40, които имат невероятна кожа на лицето

Тайната на жените над 40, които имат невероятна кожа на лицето
Снимка: iStock

Със сигурност сте се запознавали с жена над 40, която обаче изглежда на не повече от 31-32 години... Ако ви е било срам да я попитате на какво се дължи нейното сияйно излъчване, сигурно сте си казали мислено: "Вероятно е ген!" и разочаровано сте погледнали бръчиците по вашето лице в съжаление къде са се изгубили тези гени във вашата фамилна история...

Е, да, ама не! Дори и тази жена да се е грижила добре за кожата на лицето си, да се е хранила правилно, да е приемала необходимите за тялото й витамини, тя може би има тайна, за която вие на подозирате. И тази тайна се нарича Fibroblast Plasma Lifting (Фибробласт плазма лифтинг).

Сега ще ви разкажа малко повече за тази процедура и как тя помага на жените по света да запазят красотата и младостта си.

Fibroblast Plasma Lifting е метод за неинвазивен лифтинг и опъване на увиснала кожа и подмладяване.

Методът е единствената алтернатива на блеферопластика (повдигане на увиснал клепач), при това и БЕЗ игли и БЕЗ рязане, бърз и кратък оздравителен период, с незабавни резултати.

f
Снимка: iStock

Процедурата се изпълнява посредством специален уред, наречен Plasma Pen (плазма пен).

Принципът на плазмената писалка е да йонизира въздуха, след което плазменият облак се отделя 1-2 мм над кожата в плазмена светкавица и води до контролирано и незабавно отстраняване на излишната кожа. Обработените площи имат видими кафяви точки (крустички) след третирането, които сами падат след 4-6 дни и през този период могат да бъдат добре прикрити със специален крем.

Ефективността на процедурата се крие в процеса на сублимация, който води до затягане на кожата. Избраната област се обработва с уреда, но това не води до увреждане на съседните тъкани или останалите слоеве на кожата.

Методът Fibroblast Plasma Lifting, сравнен с аналогична оперативна намеса, няма необходимост от болничен престой, а възстановителният период е в 100% домашни условия.

f
Снимка: iStock

Резултатите от лифтинга се виждат веднага, като при по-силен проблем се изисква повторение, в рамките на 2 месеца след основна процедура. Това е първата и неповторима технология, която може да постигне такива завидни резултати. А след третиране, те са постоянни и естествени, без продължителен период на възстановяване, анестезия и белези.

Процедурата се препоръчва да бъде изпълнена в есенно-зимния период или в началото на пролетта, тъй като излагането на слънце непосредствено след нея не е препоръчително.

Процедурата се прилага при следните зони:

- Горен и долен клепач, ‘‘пачи крак‘‘
- Лифтинг на вежди, чело
- Периорални бръчки (гънки горна устна, назолабиални гънки)
- Фейслифт на цяло лице
- Стягане и опъване на увиснала кожа в зоната на пъпа и корема или дланите на ръцете, около ушите
- Премахване на белези
- Премахване на старчески петна и пигментации
- Отстраняване на кожни образования – фиброми, ксантелазми, мастни образования, гранулома, хемангиома, кожни налепи

Снимка: netinfo

Автор: Мария Петровалиева

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти