Съвети за експресна хидратация от Кейт Мос

Съвети за експресна хидратация от Кейт Мос
Снимка: Getty/Images

Кейт Мос е един от най-известните модели в света.

Тя се е превърнала в модна икона и сега – на 39 години, продължава да е сред най-търсените лица в модните среди.

Мос обаче има лошия навик да пуши и пие, а до скоро и да злоупотребява със забранени наркотични вещества, прекалено често и прекалено безотговорно.

Сякаш не цени особено красотата си, въпреки че именно чрез нея може да си позволи да поддържа разточителния си начин на живот.

Разбира се, Кейт има финансовата възможност да си позволи всевъзможни възстановяващи и поддържащи процедури, за да изглежда кожата ѝ зашеметяващо, въпреки нездравословните ѝ навици.

Сега обаче моделът разкрива един от бързите си трикове за свежа визия.

Dailymail.co.uk цитира Мос, която споделя, че се доверява изцяло на краставици и студена вода, да за "събуди" кожата си.

"Когато се събудя изморена и подпухнала, пълня мивката с ледена вода и нарязани краставици и потапям лицето си. Ефектът е незабавен."

Краставиците хидратират по ненадминат начин и това е всеизвестен факт, затова колкото по-често ги прилагате върху кожата или пък ги консумирате, няма да сбъркате.

Тук можете да намерите маски за лице с този зеленчук, а иначе можете просто да обтриете предварително почистената кожа на лицето с обелки от краставица или да наредите парченца върху лицето си (както и прочутите шайби краставици върху очите) и да поседите така няколко минути, за да се хидратира кожата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти