Как да изберем най-правилния цвят за нашата коса

Стои ти страхотно
Снимка: netinfo

Няма спор, че добрият коафьор може да подбере най-прецизно цвета на боята, която ще ви отива, но и вашата предварителна подготовка, може напълно да изчисти съмненията относно избора за нюанс на вашата коса.

* Измийте си косата вечерта преди да посетите фризьорския салон. Сложете по-обилна доза балсам, за да я предпазите от действието на химикалите в боята (тази процедура пък е задължително условие, ако ще изсветлявате косите си). Също така нанесете шампоан, но в по-малко количество, защото прекалено меката и бухнала коса се третира по-трудно при боядисване.

* Добре е да сте с грим, който най-често употребявате във всекидневието си, за да може фризьорът ви, да съобрази макияжа с бъдещия нюанс на вашата коса. Ако няма да си правите нова прическа, споделете с коафьора как най-често носите косата си - вързана, пусната, изправена или на къдрици, защото и тази информация е от значение при избора на цвят.

* Много улесняващо би било, ако си донесете снимка или списание на това, което желаете да се получи като краен резултат върху главата ви. Вземете и такъв фотос, изобразяващ цвета, който със сигурност не желаете да придобиете, защото покрай безкрайните разновидности на бои за коси, няма нищо по-обнадеждаващо от нацелването на правилния тон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти