Стилни в студеното време като Кейт Мидълтън

Студените дни всяка година превръщат във въпрос с повишена трудност това какво да облечем, за да изглеждаме добре.

По тази тема обаче можем да се допитаме до edna от най-стилните жени в света – херцогинята на Кеймбридж. Дори да не разполагаме с бюджета ѝ, не пречи да си откраднем някои идеи от нейния есенно-зимен гардероб през 2021 г.

Съвет №1 – вместо да избираме на обичайните за този сезон тъмни тонове, ще се почувстваме доста по-добре, ако облечем по-ярки цветове – това се отнася в пълна сила и за връхните дрехи.

Кейт Мидълтън със стилна монохромна комбинация

Кейт Мидълтън обича да залага на монохромни комбинации като това палто Hobbs и блуза тип поло в пурпурен нюанс. Деловата визия е завършена от черни панталони с висока талия и обувки на висок ток.

Подобен е случаят и при зеленото палто Erdem с якичка тип Питър Пан, съчетано с топ в по-светъл нюанс.

Монохромно съчетание в зелено от Кейт Мидълтън

Друг вариант за съчетаване на практичните черни панталони е блуза Ralph Lauren с многоцветен принт и яка с панделка, каквато херцогияната облече за посещение на музея Victoria and Albert в началото на декември.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

А говорейки за монохромни комбинации, няма как да забравим визията на херцогинята изцяло в червено, на която посветихме самостоятелна новина! Припомнете си това модно попадение ТУК и в галерията:

Не жена, а богиня: Кейт Мидълтън се появи на благотвориелно събитие в огненочервено

Кейт Мидълтън знае как да отнесе външния си вид си към един повод - за посещение на Имперския военен музей в Лондон облеклото ѝ беше повлияно от униформения стил и заслужи отделно място ТУК и в галерията:

Кейт Мидълтън отново впечатли с униформена визия при откриване на галерия

Когато искаме да облечем рокля, с която няма да замръзнем, винаги е добра идея да заложим на дълъг модел с ръкави. Ключовият елемент при този модел на Zara е карето в черно и бяло, както и елегантната панделка при врата. Визията е завършена със сиви обувки, имитиращи крокодилска кожа.

Кейт Мидълтън с елегантна рокля на каре

За феновете на по-изчистения стил са едноцветните модели като тази черна рокля тип палто на Eponinе, при която туидената материя придава допълнителна елегантност.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти