Не жена, а богиня: Кейт Мидълтън се появи на благотворително събитие в огненочервено

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж се е посветила на работата с благотворителни организации за борба със зависимостите през последните 10 години. Вчера тя отново се включи към важна кауза, като едновременно с това преподаде урок по стил и затвърди образа си на модна икона.

Като патрон на The Forward Trust и в подкрепа на кампанията им „Действие срещу пристрастяването“ Кейт Мидълтън се обърна към обществеността и подчерта важността от преодоляване на предразсъдъците и погрешните нагласи към хората със зависимости, както и пълноценното осигуряване на надеждна и навременна помощ. 

В част от речта си по време на благотворителното събитие заяви:

„Пристрастяването не е избор. Никой не избира стане зависим. Това може да се случи на всеки един от нас. Все още се отделя твърде малко внимание на корените на проблема и психическото състояние на зависимите.“

„Зависимостта е сложно и многопластово преживяване. Ако разберем какво се крие под обвивката ѝ, ще успеем да преборим табутата и срама.“

„Необходимо е да се научим да показваме повече състрадание и съпричастност.“

Разгледайте снимки от мероприятието тук:

Не жена, а богиня: Кейт Мидълтън се появи на благотвориелно събитие в огненочервено

„Перлата в короната на кралското семейство“ изглежда ослепително в червена пола на Christopher Kane и поло в тон с нея, завършвайки визията със светлокафяви обувки на висок ток и дамска чанта DeMillier. 

Не можем да отречем, че червеното е идеален избор за есента, защото хем създава настроение, хем ни позволява да изпъкнем сред тълпата.

Освен това забелязваме, че този нюанс сякаш се превръща в есенна традиция за херцогинята – по същото време миналата година тя се появи в дълго яркочервено палто на един от любимите си дизайнери - Alexander McQueen, в което се влюбихме от пръв поглед:

Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти