Създадено за

Стефани Обадяру - когато животът не спира да те изненадва

Харесваме Стефани още откакто беше модел и бяхме наистина щастливи да я видим на екран като водещ на прогнозата за времето.

Малко след това тази добра новина беше заменена с още по-хубава - нейната бременност. И сега имаме удоволствието да се срещнем с нея, за да ни разкаже за всички тези прекрасни събития, случили се едно след друго.

Бременността е време на промени и нови идеи

Както ще видите и в интервюто, Стефани се радва на лека бременност, но от време на време става емоционална, което за щастие приема спокойно. Както всяка майка, тя също брои дните до срещата с бебето си.

Планирала е да му се посвети изцяло през първата година, но не е сложила идеите си на пауза, просто сега ще има повече време да ги обмисли.

Спокойна майка, спокойно бебе

Стефани е от жените, които казват:

Щом майката е спокойна, и бебето ще е такова.

Затова е започнала да се грижи още по-всеотдайно за себе си с йога за бременни, с много разходки и здравословни храни.

Да, това наистина е рецептата за прекрасна бременност.

Красива майка

Всяка бъдеща майка знае, че бременността е период на промени. Ритуалът за красота също трябва да се промени, защото нуждите на кожата в този период са различни.

Със Стефани се е случило същото - кожата на лицето ѝ е станала по-суха, появили са се тъмни петна, само стриите по тялото са я “пропуснали”, вероятно заради усърдното хидратиране на тялото.

За да продължи да се чувства и изглежда добре, Стефани се е спряла на два нови продукта на Eucerin, с който да третира точно тъмните петна и сухотата на кожата - Eucerin Anti Pigment Серум за сияйна кожа и Anti-Pigment Оцветен дневен крем SPF30.

И двата продукта съдържат Thiamidol - патентована съставка, която въздейства върху производството на меланин. Именно той е основният “виновник” за появата на тъмни петна по кожата, т.нар хиперпигментация.

а
Снимка: NetInfo Company

Серумът е с лека, дълбокопроникваща текстура и попива бързо, възстановявайки хидратацията на кожата.

В това действие го допълва дневният крем, който изравнява тена и прави кожата сияйна на мига. Предлага се в два нюанса, като Стефани го предпочита за летните месеци пред по-покривните варианти за гримиране. Изобщо тя е от жените, които избират естествения външен вид, но постигнат с качествена и ежедневна грижа.

Какво още разказва за себе си и грижата за красотата си вижте във видеото, а ние пожелаваме на Стефани Обадяру безпроблемна бременност, леко раждане и скоро отново на екран!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти