Спечели фотоепилатора Philips Lumea

Ива Лукайчева
Снимка: Philips

Вече 1 милион жени по света избраха IPL фотоепилатора Philips Lumea. В тази рубрика ние ще дадем думата на няколко българки, които ще ни разкажат защо IPL фотоепилаторът на Philips е тяхното решение за дълготрайно, безопасно и безболезнено обезкосмяване у дома.

Днес ще ви запознаем с прекрасната Ива Лукайчева. Тя живее в европейската столица на културата Пловдив и се занимава с управление на европейски проекти. Срещнахме се с нея, защото тя е една от всички един милион жени, които избраха Philips Lumea за дълготрайно гладка и безупречно нежна кожа.

Ива вярва, че нейната причина да избере и препоръчва Philips Lumea е това, че с фотоепилатора получава желаните резултати в комфорта на собствения си дом, без да се налага да посещава професионални козметични студия, съобразявайки графика си с тях.

Подобно на повечето жени, за Ива една от вечно актуалните теми е тази за съвършено гладката кожа. В търсене на перфектният метод, тя е изпробвала различни начини за обезкосмяване, но понеже кожата й е доста нежна и чувствителна, винаги е получавала неприятни странични ефекти. Tя се спира на фотоепилацията, която има най-дълготраен и благоприятен ефект върху кожата ѝ. 

Преди да се сдобие с Philips Lumea, Ива редовно е посещавала професионални козметични студия, които обаче значително са натоварвали месечния й бюджет. Днес, половин година от както използва Philips Lumea, резултатът за младата дама е не само значително намаляване на окосмяването, но и най-важното - кожата й се е успокоила, зачервяванията са изчезнали и врасналите косъмчета вече ги няма.

Сподели ни каква би била твоята причина да избереш Philips Lumea. Напиши я като коментар* под тази статия и автоматично ще участваш за спечелване на голямата наградата в играта ниPhilips Lumea Prestige SC2005

*Условия на играта:

Период на играта: от 21.10.2015 (сряда) до 23:59 ч. на 11.11.2015 (сряда) включително.
Механизъм на играта: от 21.10 през следващите 3 седмици (до 11.11 вкл.) в рубриката Спечели Philips Lumea в сайта Edna.bg ще се публикуват статии, съдържащи видеа.
За да се включите в играта, вие трябва да оставите коментар под една от статиите в рубриката Спечели Philips Lumea с отговор на въпроса „Коя е вашата причина да изберете Philips Lumea?”
Тъй като одобрението на коментарите преминава през модератор и изисква техническо време, се надяваме на разбиране от ваша страна и уверяваме, че всички участници, изпълнили коректно и в срок условията на играта, ще могат да се състезават за наградата.
Коментари, които не отговарят на условията на играта, няма да участват в томболата.

Изисквания към участниците: да имат навършени 18 години и да живеят на територията на Република България; да имат регистрация в сайта Edna.bg.
Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, можете да я направите бързо ТУК. Отнема по-малко от минута.
В Играта НЕ могат да вземат участие служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).
Участникът, с публикуването на своя коментар в сайта Edna.bg, потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на играта.
Награда: един участник ще спечели голямата награда фотоепилатор Philips Lumea Prestige SC 2005.
Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, в присъствието на нотариус и жури, представляващо Организатора.
Обявяване на победителя: Потребителското има на печелившия се обявява на 13.11.2015 г. чрез статия в Edna.bg, както и на официалната Фейсбук страница на сайта.
Победителят ще бъде оповестен чрез потребителското му име от регистрацията му в Edna.bg.
Организаторът ще се свърже с победителят чрез имейл в тридневен срок след обявяването му. За целта той ще използва имейл адресите, които участникът е оставил за връзка в регистрацията си в Edna.bg.
Организаторът си запазва правото при невъзможност на участникът да получи своята награда, да избере нов победител.
Организаторът си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

Организатор на играта е Нетинфо АД, съвместно с Филипс България ЕООД

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти