Създадено за dm

Слънцезащита с кауза и кои са задължителните продукти за летния багаж?

a
Снимка: iStock/Getty Images

Хубава храна, заслужен отдих и качествена козметика – какво повече му трябва на човек? Но преди да се стигне до този момент, първо трябва да стегнем багажа. Направихме селекция от продукти, които не само ще ви свършат чудесна работа на морето или в планината, а и след това.

Ако и вие като нас обичате качествени продукти на изгодни цени и честичко дебнете за оферти, ще ви споделим, че dm са помислили за това! Шопингът трябва да е приятно изживяване, а не допълнителен стрес, за да не се налага да помните кой продукт докога е намален и да се притеснявате, че няма да ви остане време да пазарувате. Концепцията „Трайно изгоднo“ гарантира, че специално обозначените чрез етикета на рафта продукти няма да поскъпват най-малко четири месеца от посочената дата. По този начин ще спестите нерви, време и средства, така че потегляме с шопинг списъка към любимия dm и да видим какво ще добавим в кошницата.

Balea Aqua Хидратиращ серум за лице, 30 мл

а
Снимка: dm

Всички знаем колко е важно кожата да е хидратирана. И не мислете, че ако имате склонна към омазняване кожа, през лятото не бива да я подхранвате – напротив! Просто внимателно изберете подходящия продукт за вашата кожа. Изпробвайте серума за лице на Baleа, който освен че има супер удобна и пестелива опаковка, е и с много лека текстура, което го прави идеален спътник на вашата почивка. Серумът попива бързо и е добра основа за грим, когато излизате вечер на разходка. Може да го ползвате през всеки сезон, като по време на по-студените месеци трябва да дообогатявате рутината си с по-интензивен овлажняващ крем. Серумът ревитализира кожата, намалява фините бръчици и прикрива изтощения вид. Комплексът с концентрирана активна съставка с хиалуронова киселина не само хидратира, но и оптимизира водните запаси на кожата за дълго време, като същевременно укрепва защитната функция на кожата. Витамин Е, в състава на серума, предпазва от свободните радикали, които са отговорни за преждевременното стареене на кожата.

аlverde Watermelon Балсам за устни 

а
Снимка: dm

Нежната кожа на устните също се нуждае от допълнителна хидратация, особено когато сме били цял ден навън. Също и след продължителното носене на маска, балсамът е идеалното решение. Избрахме да добавим към летния багаж един продукт на сертифицираната натурална козметика аlverde. Балсамчето е сладко, с нежен плодов аромат на диня, а формулата му е обогатена с масла от бадем и жожоба. През лятото магнетичният цвят на диня ще привлече всички погледи върху устните ви, които освен сочни, ще останат и копринено меки, благодарение на Витамин Е. Въпреки летния си аромат, балсамът може да използвате и през зимата. Това е продукт, който задължително трябва да имате в дамската си чанта.

SUNDANCE Слънцезащитен крем с SPF 50, 200 мл

a
Снимка: dm

Разбира се, няма как да говорим за летни продукти, без да включим в нашия списък и слънцезащитата. Добре е обаче да я използвате не само на плажа или в планината, и не само през лятото. Слънцезащитният крем SUNDANCE с SPF 50 е особено подходящ за лице, шия и деколте. Широкоспектърен е – тоест осигурява ефективна UVA/UVB/IR-A защита веднага след нанасяне. Формулата е водоустойчива и предпазва кожата от изгаряния, пигментни петна и слънчево стареене. Освен това SUNDANCE със SPF 50, 200 мл се грижи за кожата, като я хидратира и омекотява.

SUNDANCE Лосион за след слънце, 200 мл

а
Снимка: dm

Препоръчваме ви винаги след излагане на слънце да използвате и продукт, който да успокои и хидратира кожата, както и да запази бленувания тен за по-дълго време. Такъв е и например лосионът за след слънце на SUNDANCE - той защитава кожата след слънчеви бани, а благодарение на пантенола в състава му, поддържа нейната еластичност, оставяйки я кадифено мека и с равен тен.

Ако за лятната си почивка сте се спрели на продукти от SUNDANCE, освен че избирате качествена грижа за кожата, вие допринасяте към една социална кауза. Чрез продажбите на слънцезащитните продукти SUNDANCE за пета поредна година dm подкрепя дейността на фондация "Живот със синдром на Даун". За периода между 1-ви юни и 31-ви август при закупуване на слънцезащитен продукт в dm с марка SUNDANCE, 10 стотинки се отделят за фондацията, като през 2020 г. събраната сума от дарителската инициатива беше 7000 лева. Тази година със събраните средства 30 деца със Синдром на Даун от осем града в България ще участват в проект по адаптирано плуване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти