Синди Крауфорд пуска своя линия дрехи

Синди Крауфорд по време на кинофестивала във Венеция, август 2011 г.
Снимка: Getty/Guliver

Бившият супермодел Синди Крауфорд (46 г.) ще пусне в продажба първата своя колекция дрехи за международната верига магазини "C&A" до няколко дни.

Тоалетите по дизайн на американския топмодел ще бъдат на пазара в Германия от 27 август, а в Испания - на 3 септември.

"Целта ми бе да създам удобни облекла, включващи панталони, блузи, пуловери и якета, които да са подходящи за всекидневна употреба", заяви Синди.

Това обаче не е първият дизайнерски опит за Крауфорд, която лансира своя колекция обувки "5th Avenue" за немския гигант "Дайхман" (Diechmann) през 2009 г.

* Всичко за дамата с най-известната бенка в света се преобръща, когато едва 16-годишна, тя е забелязана от вестникарски фотограф, докато почиства царевица в дълбоката американска провинция, а оттам нататък всички знаем какво се случва с живота на брюнетката.

Казано накратко, Синди завладява модните подиуми, става рекламно лице на редица козметични гиганти и е непрекъснат гост върху кориците на най-тиражираните световни списания. Едно от тях е и "Плейбой" (Playbo"), за което тя се съблича два пъти - през 1988 г. и 1998 г.

В личен план няма как да пропуснем и нейната 4-годишна връзка с актьора Ричард Гиър, която протича бурно в началото на 90-те. Днес обаче Синди е майка на 13-годишния Пресли и 10-годишната Кая, има собствен бизнес с мебели, козметична линия, а освен това се радва и на успешен брак с бившия манекен, а сега крупен бизнесмен Ранди Гербер, с когото са женени от 14 години.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти