Създадено за Llilly Drogerie

Сияеща от главата до петите (5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Сияеща от главата до петите (5 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/Getty Images

Младостта е непокорна, секси и красива. Тя е в мекотата на кожата и в дързостта на погледа. Тя блести върху устните и те потапя в дълбините на чувствата. Младостта е муза на флирта, игрив аромат на желания, който те изпълва със смелост, увереност и самочувствие. Младостта е времето, в което сияеш от главата до петите, необезпокоявана от баналности, окрилена от мечтите си, влюбена в мига.

Да живееш в хармония с младостта си означава да носиш чара ѝ в усмивката си, ведростта ѝ по тялото си, а великолепието ѝ – в уханията на деня. Да се наслаждаваш пълноценно на енергията на собственото си тяло всеки ден не е трудно или скъпо. Нужни са ти продукти, разработени за млади хора, на които да се довериш и които да оправдаят доверието си с качеството и името си. 

Избрахме за теб букет от свежия полъх на младостта, създаден за да подхрани кожата ти и да те вдъхнови за повече жизнерадостни приключения. 

VELNEA YOUNG КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 24H CARE

A
Снимка: Lilly Drogerie

Осигурява 24-часова защита на кожата и оптималната хидратация без да омазнява и да запушва порите. Кремът има високо съдържание на пантенол, подходящ за кожа склонна към поява на акне и различни дерматити. Нанеси сутрин на почистено лице и готово! Кожата ти е защитена, подхранена и озарена за повече усмивки.

VELNEA YOUNG БАЛСАМ ЗА УСТНИ PINK SHINE

а
Снимка: Lilly Drogerie

Балсамът е с апетитен розов блясък и е обогатен с витамин E и арганово масло, които подхранват устните, придават им повече мекота и ги правят неустоими за целувки. Високото съдържание на ненаситени мастни киселини в аргановото масло хидратира и омекотява устните, а витамин Е е силен антиоксидант, който ги пази от напукване.

VELNEA YOUNG ДУШ ГЕЛ & ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ 2В1

A
Снимка: Lilly Drogerie

Нежна 2в1 формула, която има функция на душ гел и гел за бръснене едновременно. Има приятен аромат, омекотява и почиства кожата в дълбочина, като я прави по-мека и хидратирана, неустоима за гушкане и прегръдки.    

VELNEA YOUNG МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО ОЛИО GOLD SHINE

A
Снимка: Lilly Drogerie

С мултифункционалното олио за тяло и коса ще заблестиш като слънце. То оставя кожата по-нежна и копринена на допир. Съдържа малки златни частици, които озаряват и придават блясък на тена. Идеален финал в подхранването на кожа с лек пролетен загар. Може да се нанася и по краищата на косата.

VELNEA YOUNG ПАРФЮМНА ВОДА FLIRTY

A
Снимка: Lilly Drogerie

Аромат с лек намек за портокал, бергамот и черен пипер, които привнасят закачливост в характера ти, примесена с игрива сладост и капки дързост. Плодово-цветна есенция на парфюмената вода Flirty те обгръща с екзотичната мистика на ванилия и пачули и те предизвиква да се наслаждаваш на ежедневието и да живееш, изпълнена с възторг с любопитство.

Заблести, засияй, забавлявай се, експериментирай, смей се, бъди дръзка и неудържима. Младостта е именно за това. Изпитай удоволствието от добре подхранената кожа, от сочите устни, от ласката на слънчевите лъчи върху тялото ти. Впусни се в шеметен танц с щастливи мисли и моменти на радост. Бъди красива отвън, така както си красива отвътре. 

Бъди красива избирайки продукти, които обичаш и с качество, на което се доверяваш, в любимия ти магазин на Лили Дрогерие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти