Шведският фолклор вдъхнови колекция есен/зима на модния бранд H&M

Шведският фолклор вдъхнови колекция есен/зима на модния бранд H&M
Снимка: H&M

Вчера вечерта в шоурума на H&M бе представена есенната колекция H&M Studio AW16, която направи своя световен дебют с бляскаво ревю в Париж по време на Седмицата на модата през март.

Колекцията включва предложения за мъже, жени и деца и ще бъде налична от 8 септември в избрани магазини по целия свят, както и онлайн.

Ексклузивното събитие събра на едно място медии, модни блогъри и известни личности, сред които Християна Лоизу, Мария Силвестър, Алекс Раева, Калин Врачански, Михаела Филева, Прея, DJ Мартен и съпругата му Джули, Мона, Албена Танева, Вяра Атова, Ники Бакалов, Ирина Флорин и др.

Дамската колекция H&M Studio за сезон есен/зима 2016 е красива селекция от емблематични облекла, вдъхновени от шведския фолклор. Всяка дреха в нея е създадена с особено внимание към детайла – от прецизните кройки до бродериите, застъпени силно при голяма част от моделите.

Силуетите са с обемни рамене и прилепнала талия – форма, напомняща пясъчен часовник, и контрастираща с фолклорното влияние в колекцията. Сред основните модели откриваме вълнени палта, дълги рокли, широки панталони и фолклорни блузи.

На фокус в мъжката колекция са плетивата, панталоните в различни дължини и палта от рециклирана вълна. Функционалността в изработката на моделите придава универсално усещане при наслояване на визиите.

Това е колекция, която по интуитивен начин създава усещане за нови идеи в мъжките класики, подходящи за сезонния гардероб на модерния мъж.

H&M Studio AW 16 включва облекла и за най-малките фенове на модата. Специално за колекцията дизайнерският екип на H&M претворява магическия фолклорен свят в мода.

Декорациите и щампите, вдъхновени от истории като „Алиса в Страната на чудесата“ и илюстрациите на шведския художник Йон Бауер, имат ключово значение за цялостното настроение.

H&M Studio е името на сезонната лимитирана колекция, създадена от дизайнерския екип на H&M. Тя представя най-точно вдъхновението и любовта на H&M към модата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти