С обувки като на Мадона

Певицата иска да се развива в света на модата
Снимка: Getty/Guliver

Въпреки че скоро се оплака, че й е тежко да работи и да гледа сама четири деца, Мадона няма намерение да си взима почивка. Тя се готви да пусне на пазара колекция обувки, съобщават британски медии.

53-годишната поп дива, която създаде модната линия за тийнейджърки "Материално момиче" с дъщеря си Лурдес през 2010 г., сега навлиза на пазара на обувките с колекция, вдъхновена от танците.

Тя работила в сътрудничество с марките за обувки "Алдо", "Дъ Трут" и "Деър" и линията й включва 60 стила, включително равни обувки, високи токчета и ботуши. Колекцията е насочена към жените на възраст между 27 и 50 години. След време тя ще бъде разширена и ще включва парфюми, дрехи, аксесоари и бельо.

"Тази марка наистина носи нейния отпечатък. Първото нещо, което направих, беше да й напомня за всички обувки, които тя е носила през годините, и включихме стиловете, без които не можем да живеем. Винаги можете да разчитате на нея да внесе своя стил и качествата си на провокатор, но тя има също така доста женствено възприятие", сподели дългогодишната стилистка на Мадона Ариан Филипс, която работила със звездата по колекцията.

Цените на обувките ще започват от 56 паунда и ще достигат до 218 паунда. Колекцията ще се появи в магазините през есента.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти