Рокля върху панталон: модата на сезон есен/зима 2015

Рокля върху панталон: модата на сезон есен/зима 2015
Снимка: H&M

Спортна енергия, практичен футуризъм и звезден блясък са основните теми на модната марка H&M за сезон есен/зима 2015. 

Палтата и якетата с двойни ципове вдъхват модерна свежест, докато блузите с поло яка са ключови за сезона, заедно с блестящите пуловери и вталените и разкроени панталони. Колекцията включва свободни модели за наслояване и вдъхва модерно мъжко излъчване.

Връхните дрехи с цип са водещи: практични палта от ватиран найлон и дълги жилетки, палта от камилска вълна или вълнени палта с цип подплата от найлон.

Плетивата са ключов фокус, особено пуловерите с обла яка и блузите в разнообразни модели. Плетивата с лурекс блестящ ефект са подходящи както за през деня, така и за през нощта, докато пуловерите с ципове имат по-спортно излъчване.

Панталоните са или тесни и прави, или плавно се разкрояват, докато плетените клинове с ръбове придават атрактивност на визията.

Материите са разнообразни – блясък на ламинирана вълна на якета и поли, палта от изкуствена кожа, матирана вълна и блестящи блузи.

Футуристичен звезден блясък се появява като ефект при блузите от лурекс и роклите с дълъг ръкав и кръгли яки.

Визията е с множество слоеве, постигнати с дълги рокли, облечени върху подходящи панталони, или дълги асиметрични копринени блузи, комбинирани с плетива с обли яки.

Практичните модели подчертават мъжкото излъчване – ски гащеризони или фино плетени панталони.

Цветовете, които ще владеят модата, през сезон есен/зима 2015 ще бъдат винено и ръждиво червено, тиквено оранжево, тъмно зелено, бежово, сив меланж, черно, бяло, златно, бронзово и сребърно.

Аксесоарите, които ще допълват клювите визии, пък звучат ето така: практични каскети, лачени ботуши, шофьорски ръкавици, сандали с високи токове, носени с чорапи, „лунни“ ботуши, кръгли плетени яки, обемни чанти.

Есенно-зимната колекция на H&M ще можете да намерите в магазините на бранда, както и онлайн, на 10 септември.

Открий най-новите статии за мода в Edna.bg ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти