Създадено за Eucerin

Ралица Паскалева – красотата е във всеки миг

Познаваме я от телевизионния екран като главно действащо лице в хитовия сериал „Откраднат живот“, за втори пореден сезон бе водеща в риалитито "Игри на волята", тя е актриса, майка и жена, която носи вдъхновение след себе си.  

Днес няколко дни преди най-светлите семейни празници се срещаме с нея, за да си поговорим за актьорската професия, живота извън прожекторите, баланса, който успява да намери в забързания си начин на живот, любовта и грижата.  

Влизаш в ролята на опитен лекар, агент на МОСАД, мотивиращ водещ. Крадеш ли за себе си черти от характерите на героините си?

„Черти от характера не. Но винаги се опитвам да си открадна поука от дадена ситуация. Професията ми дава шанс в 1 човешки живот  да изживея още десетки други. Привилегия, която малко хора имат. Това на моменти е емоционално обременяващо, но бих казала и полезно“, споделя  Ралица и допълва, че често ѝ се случва да играе роли и ситуации, които сигурно никога не биха се случили в нейния, което и помага да разбере другата гледна точка.

За баланса, който съумява да намери в живота си, казва, че няма тайна. Жените за нея са много повече от една професия или пазител на семейството – устроени са да правят много неща и то добре. За Ралица, когато влагаш любов и желание в дадено нещо, то няма как то да не бъде успешно.

Феновете ѝ знаят, че винаги изглежда свежо, въпреки наситената програма и съчетаването на няколко роли в живота – на майка с кариера и любяща жена.

Ето и какво ни разкри тя:

„Смятам, че всяка дама, независимо дали вече е майка, дали е актриса или не, трябва да полага грижи за себе си. Всяко едно нещо изисква постоянство и грижа. Така е и с кожата ни.“

От години полага много усилия в това да поддържа кожата, гласа си, косата си, духа си здрави и във форма. Професията ѝ налага много често гримиране и използване на всякакви продукти по лицето, а и много често е изложена на слънце, което изисква повече грижи и внимание.

„Отскоро започнах да използвам обновената серия на Eucerin Hyaluron-Filler. Определено кожата ми се чувства тонизирана, свежа и защитена, а нежният аромат на продуктите е изключително приятен. Един от най-големите плюсoве е съдържанието на SPF, защото това е един от важните фактори за здрава кожа НЕ само през лятото.“

Новото поколение Eucerin® Hyaluron-Filler спомага за намаляване на първите и най-видимите признаци на стареене като дехидратация, фини линии и бръчки.

Животът на актрисите изглеждат изпълнен само с аплаузи, много красиви костюми и снимки, на които винаги изглеждат приказно. Ние сме очаровани от този магичен свят! Ралица ни разкри малко повече – оказва се, че зад цялата тази магия, на която ставаме свидетели, виновниците са много повече, отколкото хората си представят.

Разбира се, специалният момент, този между актьора и камерата, е най-съкровената част от това. Там нещата от магия се превръщат в реалност.

Успяхме да си поговорим и за суеверията и ритуалите преди излизане на сцена – било то театрална или телевизионна.

Оказва се, че преди години е била суеверна, затова с кой крак ще излезе на сцената, с коя ръка да вдигне листите със сценария и какво ли още не.

Днес – вече не робува на ритуали. Вярата в Бог, в себе си и това да бъде тук и сега, в този конкретен момент – тези три неща ѝ помагат да върви смело напред и да бъде тази, която е днес – красива, успешна и усмихната – жена, майка и актриса за пример.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти