Пролетни колекции грим

Пролетната грим колекция на Dior Trianon рисува нежна визия с порцеланов тен, скули, обгърнати в руж и пастелни клепачи
Снимка: Dior

Кристина Гочева

Творческото въображение на Тиен - креативен директор грим на Dior ни пренася във времето на Мария-Антоанета, а имението ѝ "Le Petit Trianon" дава име на пролетната колекцията – невинна по момичешка, но женствена, с нежни пастелни нюанси.

Звезда на колекцията е лимитираната палитра-аксесоар. В нея са скрити сенки за очи са с цвят на зелен шам фъстък, блестящ шоколад и пудрено розово, допълнени с черна очна линия и ярък руж.

Цветната пролетна симфония на Chanel Notes De Printemps разкрива хармония на плътни, но и на пастелни тонове. В сърцето на колекцията е пролетното червено. Свеж и искрящ, този тон на червения цвят е нежен и светъл върху устните, ноктите и скулите. Следвайки червения цвят, розовите и виолетови тонове играят в кресчендо и така импровизират нескончаеми вариации: пастелно розово върху клепачите и прозрачен щрих от наситено розово върху устните, до пепелна лавандула и тъмна слива върху ноктите.

За колекцията French Ballerine, Lancôme откриват вдъхновение в грациозността на балета. Красивите очи на балерината през пролетта, изразяват всяка една емоция в хармонично съчетание на пет сатенено розови нюанса - от захаросан бадем до опушен ефект.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент