Създадено за Lilly Drogerie

Продукти за бебешка грижа, на които имаш доверие

Продукти за бебешка грижа, на които имаш доверие
Снимка: iStock/Getty Images

Всеки иска най-доброто за детето си, особено когато е малко и дори когато още не се е появило на бял свят. Грижата за това малко съкровище е от първостепенно значение за родителите и най-вече за майката - то трябва винаги да бъде обградено от любов и комфорт.

Майчиният инстинкт кара всички жени изведнъж да проявяват интерес към неща, които допреди детето не са им правили такова впечатление. Затова и много току-що родили жени или тези, на които скоро им предстои да родят, започват да гладят и подреждат бебешките дрехи, да се интересуват от разликите между пелените, да проучват кои са най-щадящите и нежни мокри кърпички и редица други въпроси, които са на дневен ред в първата година от живота на детето.

Снимка: iStock/Getty Images

Верига Lilly Drogerie са наясно с тази специфика на майчината роля и, водени от девиза си „Качество, на което се доверявам. Продукти, които обичам“, не спира да помага на настоящите и бъдещите майки в грижите им за бебешкия комфорт. Ето два продукта, на които всички жени с малки деца могат да разчитат за пълноценна и качествена грижа:

MAMMA&BABY Пелени премиум спийд драй 4,7-17кг, 50бр.

Снимка: Lilly Drogerie

Пелените Mamma&baby за бебета с тегло 7-17 кг са специално проектирани по технологията SPEED DRY, която осигурява пълно усещане за сухота дори до 12 часа след поставянето на пелените. Всяка пелена има специфични канали, осигуряващи висока абсорбция на течността благодарение на специалния хомогенен слой. Еластичните ленти отстрани пък осигуряват лесно прилепване и комфорт, но не пречат на свободното движение на бебето.

VELNEА Kids мокри кърпички, 64 бр.

Снимка: Lilly Drogerie

Всяка майка знае: роди ли се дете, мокрите кърпички стават като въздуха – вечно необходими и винаги на една ръка разстояние. От първите дни и в продължение на години след това, мокрите кърпички са буквално залепени за нас - първо за почистване на зоната на пелените, когато не сме вкъщи, а след това, когато детето проходи, за хигиена на ръце, почистване на петна от дрехи и какво ли още не.

С кърпичките VELNEA KIDS всяка майка може да е сигурна, че има пълноценна защита от замърсявания. Благодарение на меката си формула и на екстракта от лайка, кърпичките са изключително подходящи за нежната детска кожа. Не съдържат алкохол и изкуствени оцветители и могат да бъдат използвани всекидневно.

В Lilly Drogerie, разбира се, ще откриете и много други продукти за бебешка и детска грижа. Не забравяйте, когато влезете в магазина, да потърсите жълтото сърце и да го следвате, защото то винаги ще ви отведе до разнообразни продукти за вас и цялото семейство, при това – на постоянно ниски цени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти