Принцът от приказката Skincode

Любимият крем на принца може да бъде Ваш
Снимка: Skincode

Освен с вкусно сирене, шоколад, ювелирна часовникарска традиция, туризъм и банкова система, Швейцария е известна и с качествена козметика - в лицето на "Ла Прери” (La Prairie) и марката неин наследник по качество, но с достъпна цена - "Скинкод”(Skincode).

Още една фактологична подробност свързва двете марки – Майкъл (Михаил) Масалски, който дълги години е президент на "Ла Прери”, напуска компанията и заедно със сина си през 1998 г., създaват "Скинкод”.

Във вените на фамилия Масалски тече синя кръв, но животът им е отдаден на бялата козметика. Концепцията на марката не забравя, че кожата е жив орган със свой вътрешен код, който трябва да бъде следван. Най-доброто решение за нея е пълната липса на консерванти, аромати , оцветители и животински компоненти във формулите на продуктите.

Така и рискът от кожни алергии и раздразнения се свежда до минимум, което превръща козметиката на "Скинкод” в истинска дерматологична грижа.

Любимият продукт на цялото семейство Масалски - съпругата, нейната баба и трите деца (използват го като лосион за тяло), е 24-часовият клетъчен енергизиращ крем Essentials 24h Cell Energizer. Той действа добре не само на дамите, формулата е така разработена, че и мъжете спокойно може да посегнат към него.

Особено подходящ е за чувствителна и суха кожа, а високата концентрация на подхранващи съставки стимулира клетъчното обновление и защитните функции на епидермиса.

Пет от вас, скъпи дами, ще имат възможността лично да се уверят в качествата на този продукт!

Какво трябва да направите, за да бъде Ваш бестселърът на Skincode – 24-часовият клетъчен енергизиращ крем Essentials 24h Cell Energizer?

Регистрирайте се в сайта Edna.bg
* Отговорете на въпроса кой принц е собственик на козметична компания?
               • принц Алберт
               • принц Никлас Масалски
               • принц Уилям

* Изпратете отговора си в електронно писмо до 23:59 часа на 28.03.2012  - на Edna@netinfocompany.bg

Kато освен верен отговор, посочете трите си имена, години (минимум 18г.) и телефон за обратна връзка. Имената на петимата спечелили ще бъдат обявени на 29 март – тук, на тази страница.

Ако сте се регистрирали в сайта Edna.bg, отговорили сте правилно на въпроса, написали сте трите си имена, години и телефон, имате шанс да спечелите наградата на Edna.bg. Успех!

Имената на победителите може да видите ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти