Приказни къси рокли за най-смелите булки

Приказни къси рокли за най-смелите булки
Снимка: iStock

Вероятно мечтата на всяко малко момиченце е да се види един ден в дълга приказна бяла рокля. Е, с времето се променяме, детските ни мечти избледняват, а самите ние започваме да градим своите приоритети като малко емоционално узрели личности.

Сватбата в най-чистия си вид е празник на споделената любов. За празнуващите чувствата изместват суетата, присъствието на близките е по-важно от одобренията в социалните мрежи. С една дума, за да бъде този ден специален и незабравим за вас, трябва да се погрижите за удобството на гостите и, разбира се, за своето собствено. Затова вероятно и сами можете да предположите за плюсовете, които носи късата булчинска рокля носи със себе си:

Свобода на движение - не е необходимо да се снабдявате със специален персонал, който да ви помага да влизате и излизате от колата или да носи шлейфа ви. С лекота и финтес ще крачите към олтара, за да застанете до любимия си човек, ще дадете всичко от себе си на дансинга.

Ниска цена - факт е, че късите модели са значително по-евтини в сравнение с тежките дълги платове. Освен това не е необходимо да търсите вашия мечтан модел само в специализираните магазини за булчински рокли.

Оригиналност - Ще бъдете различни, дръзки и уверени в себе си. Само една смела булка, която без капка несигурност залага на модел, който не робува на традиционните консервативни норми и чудесно допълва характера на притежателката си, може да си позволи да се сдобие с това бижу. А вас какво ви спира?

Вижте в нашата галерия най-приказните сватбени рокли с нетрадиционна дължина, на които попаднахме в социалните мрежи.

Към галерията >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти