Приказна Сандра Бълок, Мария Бакалова в червено и още страхотни звездни визии от март

колаж червен килим
Снимка: Getty

През месец март всички са обърнали поглед към сезона на филмовите и музикални отличия. Но освен церемонии като Награди на актьорската гилдия, БАФТА и Изборът на критиците, за които вече ви разказахме, има още събития и визии, които ни поднасят пир за очите.

Едно от тях е фестивалът SXSW в Остин, Тексас, на който тази година Мария Бакалова присъства, за да представи следващия си филм – хоръра “Bodies, Bodies, Bodies”. За премиерата българската актриса облече червено съчетание от сако и минипола на Dior, допълнено с бяла чанта Lady Dior и бели обувки на ток от същата марка.

Мария Бакалова - елегантност в червено

След известно отсъствие от червения килим Сандра Бълок се завърна с пълна сила заради новия си филм „Изгубеният град“. Тя избра приказна рокля на Elie Saab в преливащи цветове за лосанджелиската премиера на лентата. Вместо усещане за принцеса обаче, комбинацията с късо черно яке и кожени ботуши над коляното в същия цвят разкри личен рокендрол почерк.

Сандра Бълок в приказна визия

Не на всяка би стоял добре този модел рокля на David Koma, но Ан Хатауей успява да сияе в нея. Необичайното съчетание от цветове, дължини и изрязани части подчертава фигурата на актрисата, а завършен вид придават аксесоарите в черно. Поводът бе премиерата на сериала “We Crashed”, в който носителката на Оскар има главна роля.

Видение в синьо: Ан Хатауей и изрязаната ѝ рокля

Вижте още звездни визии, които привлякоха внимание този месец, в галерията тук:

Разкошни звездни визии, които трябва да видите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти