Празнични прически за Коледа и Нова Година

Празнични прически за Коледа и Нова Година
Снимка: netinfo

Мария Николова

До празничните почивни дни остават броени часове. А когато става въпрос от поредица поводи за весело настроение, прическата е едно от най-важните неща, на които ние, момичета, можем да обърнем специално внимание.

Още повече, че сме у дома, имаме достатъчно време да си направим невероятна тематична коледна или новогодишна прическа, да помолим приятелка да ни помогне с оформянето на косата или просто да се доверим на любимия ни фризьор.

На Бъдни вечер и Коледа съвсем спокойно можем да експериментираме с косата - да си направим романтични букли, вдъхновени от магията на святата нощ, да придадем още по-озарен и сияен вид с елегантен аксесоар - червена панделка или лента. 

Също така, ако предпочитаме косата да не е свободно пусната, небрежен обемен кок или плитка също са чудесни варианти за дните около 24 и 25 декември.

Разбира се, ако попаднем на някой още по-щур орнамент за косата, свързан с коледните вълшебства (като елха, рогца на елен, звездички и т.н.), няма да сгрешим, ако го използваме като част от празничната ни визия. Дори и през останалата част от годината да сме по-семпли.

В Новогодишната нощ пък правилото е ясно: разкош, блясък, сексапил. Ако досега все ни се е искало да сме по-смели, но не сме събирали кураж, сега е моментът да преодолеем задръжките си и да бъдем по-освободени относно прическа си.

В следващите снимки, които ви предлагаме да разгледате, ще откриете няколко чудесни идеи за косата ви през коледната и новогодишната нощ, които със сигурност ще ви вдъхновят за предстоящите празници:

Вижте още:

Коса и характер

Тънкости при боядисването на къдрава коса

Митове за боядисването на косата

Мисия: нова визия

Момичета, подкъсете я тази коса

Правилните маски за поддържане цвета на боядисаната коса

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти