Посланик на успеха и красотата: Стефи Димитрова

Стефи Димитрова
Снимка: Светослав Караджов за списание EVA

Стефи Димитрова е един от онези хора с ново виждане за нещата, които винаги предпочитат нестандартното, различното, заради което често пъти я наричат идеалист и мечтател
Вижте как Стефи се преобразява от работещо момиче в стилна градска дама

Иначе за себе си тя казва, че е естет бохем, романтичен циник, обича много и дълго да чете Мишел Уелбек... Винаги...

„Пътуването е стил на живот за мен, помага ми да пораствам красиво и да преоткривам себе си... всяко едно пътуване е всъщност пътуване към самата мен.”

Сама казва, че по професия е... Визионер!

Чувствам се най-добре облечена в – нещо красиво. Като цяло мога да определя стила си като „бохо шик“. Обожавам „нарочния“ небрежен градски стил със силно бохемско присъствие. Красиви бохо детайли, материи, аксесоари. Ефирност съчетана с нещо топло и пухкаво, блясък на сатен с кожа и т.н.

Обожавам свежестта на този стил, уханието му на утре, детайлността му, топлината му. Обичам естествени материи, изчистени линии, приглушени в детайлна на моменти разкошност.

Обожавам гащеризони. Обичам и малкото златно в детайла, смесено с топлината на плетивото.

Уханието на велур. Често пъти съчетавам мъжки ризи с нещо типично красиво женско – само колан, червило, красиви обувки на висок ток стилни и класически вечни.

Обичам ярки обувки, цветни. Никога в тон с чантата ми.

Чувствам се прекрасно в рокли от дантела, които ми напомнят за непокорното дете в мен, пресъздало свят, в който комфорта на тялото и душата винаги ще си остане важен.

Умерено ексцентрична и в същото време достатъчно изчистена, без да съчетавам, а със смелите решения на това да смесвам материи...

За мен модата е от онези неща, които променят перспективата ти към света, изключително важна да съхрани усета ни към стила, красивото и в същото време да ни направи експериментатори.

Любимият ми аксесоар – са пръстените.

След тях май идват очилата и шаловете. Налага ми се да нося очила, така че имам няколко чифта, а шаловете придават винаги разкош дори на най-обикновената поло-блуза, която имаш.

Красивите и семли колиета също са нещо, което не спирам да си купувам.

Да имам личен стил за мен означава – да можеш да изразиш себе си по още един начин.

Стилът е в някаква степен и социално-психологическо явление, нещата които харесваш, дрехите които обличаш винаги са били свързани с течения, които отразяват дори бунтарството, изразяват точно този „вътрешен“ свят, който понякога не може да каже на глас всичко.

Стилът е не само това какво обличаш, а музиката, която слушаш, книгите които четеш, начинът, храната, която предпочиташ, всичко това е начин да се себеизразиш, същевременно намирайки удоволствието и красотата в преживяването от него.

За мен стилът е чиста проба „pure imagination“ и както пееше Уили Уонка “Pure imagination – if you live there you will be free”. smiley

Моята рецепта за перфектна визия включва... glam look & beauty smile (бляскаво излъчване и красива усмивка – от англ., бел. ред.).

Перфектна порцеланова кожа със сияен тен, леко загатнати скули, които да носят посланието на чистота, свежест, младост и непринуденост, със сияйна пудра за разкош.

Червилото – като цяло не бях привърженик на червилата, но този сезон обичам моето Rebel Red нa Loreal и Craving Coral на Maybelline от серията Color Sensational.

А ако искам и малко драматичност добавям EYE STUDIO® LASTING DRAMA™ GEL EYELINER IN BLACKEST BLACK на Maybelline.

Вечер след работа обичам да – правя милион неща... След работа е моето време, в което наистина живея, създавам, съзидателствам и се чувствам окрилена да реализирам мечтите си. Обикновено се виждам с приятели и дълго и напоително споделяме всичко за света си, обичам да пия чай, да слушам Шопен, да чета Мишел Уелбек, да пиша в блога си ако имам вдъхновение, да избирам дестинацията на последващото ми пътешественическо приключение, обичам да готвя и да правя тематични вечери вкъщи.

Имам си колекция от инди музика за моментите, когато не слушам джаз и Шопен, но като цяло сега Spotify ме спасява от музикален глад smiley

Това, което ме кара да се чувствам специална като жена, е – самият факт, че съм жена ме кара да се чувствам специална.

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти