Посланик на успеха и красотата: Ася Енева

Ася Енева
Снимка: Светослав Караджов за списание EVA

Миналата седмица ви представихме две страхотни дами, посланици на стила, модата и красотата на градската жена – Стефи Димитрова и Вера Караиванова.
Вижте как Ася се преобразява от работещо момиче в стилна градска дама

Днес ще ви запознаем с още една прекрасна дама, която споделя своите тайни за красота.

Представяме ви Ася Енева – репортер в предаването „На кафе“ по Нова ТВ. За себе си казва: "Зрителите ме асоциират най-вече със забавните материали, които правя в предаването и с това, че съм балерина, което Гала често споменава в ефир.

Балетът ме е научил да търся красота във всичко, което правя, затова и в работата ми на екран за мен особено важно да изглеждам добре и да сътворявам красиви неща.

В козметичния несесер имам – спирала за мигли, молив за очи и фон дьо тен. Сигурна съм, че изглеждам добре тогава, когато знам, че кожата ми изглежда перфектно, а очите ми са добре подчертани, за да мога да „пърхам“ с клепки в моментите, когато ми се налага да поискам услуга от някого. Този номер винаги минава.

Увереността на работното място се постига чрез – знанието, че си добър професионалист и обичаш работата си. Добрата комуникация с колегите също е от голямо значение, както и убеждението, че правя нещо различно и новаторско.

Често ми се налага да излизам в ефир след 18 или 20 часов работен ден и 3 часа сън. Затова е изключително важно и какъв грим използвам, тъй като сутрин за зрителя е важно да вижда свежи и усмихнати лица, които излъчват позитивизъм.

Да имам личен стил за мен означава – да се отличавам сред тълпата и да изглеждам запомнящо се. Обичам да нося по-изчанчени аксесоари, които правят впечатление. Личният стил е не само във визията, но и в поведението и цялостното излъчване на една жена.

Моята рецепта за перфектна визия включва – хубава прическа, весела дрешка и грим, с който изглеждам естествено красива. За мен е много важно лицето ми да изглежда свежо, а тенът – равен и сияен, това ми дава самочувствие.

Започнах да използвам новия фон дьо тен Мaybelline better skin първоначално само за ефир сутрин, но в последствие се пристрастих към усещането на лекота и свежест, която той ми дава и ми хареса позитивната оценка, която си давам всеки път, когато се погледна в огледалото. Съответно вече го използвам всеки ден. Най-хобавото е, че това усещане е трайно – гримирайки се сутринта, ефектът е постоянен през целия ден и не е необходимо да подновявам фон дьо тена си или да матирам кожата си с пудра.

Вечер след работа обичам да – се събирам с приятели на по чаша вино, за дасе посмеем на нещата, които са ни се случили през деня. Често моят работен ден е по-дълъг от този на останалите ми другари, затова винаги нося със себе си несесера с гримове. Все пак и след работа е важно да изглеждаме добре и да не ни личи, че сме станали в 5ч сутринта.

Това, което ме кара да се чувствам специална като жена, е – увереността, че винаги изглеждам перфектно и разбира се, любовта, която получавам от мъжа до себе си.

Когато имам тези две неща, всички врати пред мен се отварят!

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти