Създадено за Lilly Drogerie

Помогни на кожата ти да заобича лятото (4 ПРОДУКТА НА СТРАХОТНА ЦЕНА)

Помогни на кожата ти да заобича лятото (4 ПРОДУКТА НА СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/Getty Images

Жарко слънце, пенливи морски вълни и ситен топъл пясък... За късметлиите тази комбинация звучи като идеалния начин да прекараш летния си отпуск. За хората с чувствителна кожа обаче е сериозно предизвикателство.

Голяма част от жените по света определят кожата си като чувствителна. При хора с този проблем се забелязва нарушена микробиома на кожата и ниски нива на серамидите в нея. Микробиомът защитава кожата от вредните външни влияния, предпазва я от преждевременно стареене и дразнене. При сухата и чувствителна кожа тази естествена бариера не е достатъчно балансирана, за да предпази кожата от негативните външни влияния.

Най-често срещаните причини за повишена чувствителност на кожата са слабата защита от слънчевите лъчи, замърсената околна среда, неправилното хранене, механичните травми и неподходящата козметика.

Овладяването на проблема, особено през лятото, изисква много повече грижа и специални продукти, които да отговорят на специфичните ѝ нужди.

a
Снимка: Lilly Drogerie

За да ви помогнем да се насладите на всеки летен ден и дори да се осмелите да помечтаете за идеалния шоколадов загар, събрахме за вас няколко страхотни попадения от Lilly Drogerie.

Серията им VZK Prebiotic е специално предназначена за хората със суха и чувствителна кожа. Независимо дали ви предстои незабравима лятна почивка или вече сте се върнали от нея, продуктите от серията ще облекчат симптомите на чувствителната ви кожа.

Измиващ гел за лице 

a
Снимка: Lilly Drogerie

Той е обогатен с пребиотик, който поддържа естествения баланс на кожния микробиом, играещ важна роля в защитата срещу вредните външни влияния. Ефективно почиства кожатa, без да я изсушава.

Крем за лице за суха и чувствителна кожа 

a
Снимка: Lilly Drogerie

Кремът за лице с пребиотик оказва благотворно влияние върху сухата и чувствителна кожа. Поддържа я хидратирана и балансирана. Намалява чувството за стягане и дискомфорт.

Душ гел 

a
Снимка: Lilly Drogerie

Душ гелът е със специална лека формула с пребиотик, която поддържа баланса на кожния микробиом. Подходящ е за бърз душ или успокояваща вана. Облекчава проблемите на склонната към раздразнение кожа. Почиства я нежно и я прави мека и фина на допир.

Лосион за тяло

a
Снимка: Lilly Drogerie

Щадящата формула на лосиона е предназначена за кожа склонна към зачервявания. Благодарение на маслото от макадамия, тялото ви ще бъде хидратирано в дълбочина. Подходящ за ежедневна употреба.

Всички продукти от серията VZK Prebiotic, с които ще се насладите на всеки летен ден, може да откриете в магазините на Lilly Drogerie.

Разгледайте всички продукти от серията тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти