Създадено за L'oreal Paris

По-силен от магията на Пепеляшка: тониращият серум Super Stay Skin Tint на Maybelline New York, който издържа до 24 ча́са!

Super Stay Skin Tint Maybelline New York
Снимка: Личен архив

Ако за всеки път, в който сме си пожелавали денонощието да бъде повече от 24 ча́са, получавахме по някой допълнителен ден, сигурно щяхме да удължим живота си поне с няколко години.

Сами сме си свидетели, че понякога удивяваме себе си колко неща успяваме да поберем в един ден, а друг път се чувстваме като пълен провал, че не сме отметнали и половината от списъка си със задачи. Между тичането по тях имаме нужда от доза увереност, а нищо не може да ме накара да се чувствам по-спокойна по отношение на лицето си от фон дьо тен, на който мога да разчитам. Такъв, който да не се разтича, да не стои тежко, нито пък да попива, а да удържи цял ден.

Super Stay Skin Tint Maybelline New York
Снимка: Личен архив

Ако като мен искате всичко това, трябва да се запознаете с тониращия серум Super Stay Skin Tint на Maybelline New York, чието покритие издържа върху лицето до 24 ча́са. Освен всичко това, той придава възможно най-естествен вид без никакво усещане за тежест – абсолютна лекота, която те кара да забравиш, че имаш нанесен продукт.

Можем да избираме сред разнообразие от 18 цвята, които идват в стъклена опаковка от 30 ml. Super Stay Skin Tint осигурява леко до средно покритие, като при нанасянето с пипета ми стигат не повече от 3-4 капки, за да изравня тена си и да запазя естествен вид на лицето. Освен че всеки би могъл да намери правилния за себе си нюанс, продуктът е подходящ и за всякакъв тип кожа, включително чувствителна.

преди и след Super Stay Skin Tint Maybelline New York
Снимка: Личен архив

Формулата му съдържа витамин С, който е ключът към естествения и здравословен блясък, който придава на лицето. И не съм само аз – 95,5% твърдят, че Super Stay Skin Tint кара кожата им изглежда по-здрава*. Тя остава озарена през целия ден, като тониращият серум издържа на влага и пот. Без разтичане и събиране на текстурата в края на деня!

Сиянието продължава по всяко време на денонощието, което значи, че веднъж нанесен сутринта, Super Stay Skin Tint може да издържи и след като часовникът удари 24 ч. – дори Пепеляшка, която трябва да се прибере по това време, би завидяла на тази негова суперсила. Той ще стои неусетно с теб, а ти просто бъде себе си!

*Според потребителски тест след употреба в продължение на 4 седмици.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти