Създадено за Lilly Drogerie

Плодови коктейли за кожата – изживейте трoпическа наслада с тези 5 продукта

s
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Лазурни брегове, студени коктейли и солени дни – във въздуха се носи аромат на лято, с лек привкус на безгрижие и сочни плодове. Не знаем за вас, но ние обожаваме момента, в който си подготвяме багажа за път – избираме най-красивите си дрехи, подходящите аксесоари и най-практичното и задължителното от света на козметиката. Но, ще попитате – какво е общото между сочните плодове, козметиката и багажа? Отговорът се крие в Lilly Drogerie - новите изкушения от VELNEA ни отвеждат на пътешествие с тропическа дестинация.

Тропически летни коктейли за кожата на лицето

VELNEA Скраб за лице тропик мания киви, 10мл

s
Снимка: Lilly Drogerie

Понякога е трудоемко да успеем да съберем в един куфар цялата козметика, която ни е нужна за почивката. Да, практичните малки бутилчици и travel size размери са много удобни, но има продукти, за които просто забравяме и се сещаме твърде късно. Такъв продукт например е скрабът за лице. Ексфолиантът за лице на VELNEA e обогатен с естествени семена от киви и пристига в размер, който може да се събере в абсолютно всяка чанта! Фините пилинг частици с AHA киселини почистват кожата, оставяйки я мекичка и сияйна.

VELNEA Скраб за лице тропик мания диня, 10мл

s
Снимка: Lilly Drogerie

Ако обожавате диня, то със сигурност ще ви изкушим като ви кажем, че новата пилинг серия на VELNEA включва и екфолиант за лице с аромат на диня. Луксозният еликсир от бамбуков пилинг и натурален екстракт от диня освежава и нежно почиства кожата. Не може да решите кой от двата плодови коктейла за кожата да изберете? Няма проблем, взимайте смело – пилингите на VELNEA не само не тежат на багажа, но и на джоба ви. И още един бонус – супер инстаграмабъл са!

Превърнете летните душове в спа процедура за тялото и духа с новите скрабове за тяло от VELNEA!

VELNEA TROPIC MANIA Скраб за тяло кафе 150 мл

s
Снимка: Lilly Drogerie

И от летните тропически коктейли за лице се пренасяме на енергизиращо еспресо за тяло - скрабът с кафе на VELNEA. Ако кожата ви се нуждае от доза енергия и обичате аромата на кафе, поглезете се с този нежен пилинг, обогатен с естествени кафени зърна и прах от орехови черупки, които изглаждат кожата и осигуряват моментален прилив на енергия.

VELNEA TROPIC MANIA Скраб за тяло киви 150 мл

s
Снимка: Lilly Drogerie

Кожата на лицето ви се влюби в пилинга с киви? Това е страхотно, защото има и за тяло! Особено ако сте от хората, които обичат всичко да им е matchy-matchy, то това плодово дуо, което се грижи за кожата ви от глава до пети, определено има място във вашия багаж. Благодарение на екстракта от алантоин кожата е успокоена и възстановена, а мъртвите клетки са премахнати. 

VELNEA TROPIC MANIA Скраб за тяло диня 150 мл

d
Снимка: Lilly Drogerie

Изкушенията с аромат на диня също не се свеждат само до скраба за лице, така че ако искате да сте в тон, подшушваме ви, че има и ексфолиант за тяло с любимия летен плод. Нежният пилинг е страхотно допълнение към ежедневната ви бюти рутина, а насладата е гарантирана. Фините бамбукови частици и екстрактът от диня нежно почистват кожата, оставяйки я гладка и мека.

Ако и вие като нас сте обзети от мания по тропическите аромати, то най-новата лятна серия на VELNEA е именно за вас! Бързо към любимата ви Lilly Drogerie, за да забъркате един енергизиращ коктейл за кожата, за който тя ще ви благодари после.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти