Създадено за The Mall

Плажните визии, които ще виждаме навсякъде този сезон

d
Снимка: The Mall

Това лято имаме да наваксваме като за две. Едва ли някой от нас се е наслаждавал истински на лято 2020. Така че лято 2021 има двойна причина да бъде посрещнато, изживяно и почувствано по най-добрия начин, в най-добрия ни вид.

Ето защо е толкова важно какъв бански ще изберем - защото с него лятото ще ни посрещне.

Волани, метални детайли, асиметрични модели са само част от тенденциите, на които ще се наслаждаваме през любимия ни сезон.

Цветните десени и класическото черно не подминаха и тази част от лятното ни облекло, а шапките с широка периферия остават must в гардероба ни.

Почерпихме вдъхновение от MY MIX - онлайн списанието на The Mall, за да сме сигурни, че ще можете да си купите всяко наше предложение, което ви хареса.

И така, започваме да се обличаме за лятото:

Синьо лято, на цветя

Снимка: The Mall

Флоралните мотиви се разгръщат като взрив от цветове върху този цял бански на Trimuph. Синият шал ще скрие раменете ви от жаркото слънце или ще обгърне ханша, за да отидете за следващия разхлаждащ коктейл.

А обиците – те са малката щипка кокетност, която можем да си позволим на плажа.

По следите на пшеницата

Снимка: The Mall

Далече на север, над Балчик, се крият малките скалисти плажове на Камен бряг и Тюленово. Докато пътувате натам, погледът ви ще потъне в безкрайните житни полета на Добруджа и ароматът им ще попие във всяка ваша клетка.

Носете със себе си дъха на жарко лято, като изберете сламена чанта и чехли от women’secret и бижута в сходен цвят от Bijou Brigitte.

А целият бански на women’secret е хармонична цветна симфония, с която ще се откроявате отдалече.

Весели къдрички

a
Снимка: The Mall

Лятото обича закачливото настроение и ще го постигнете лесно с веселите къдрички на този лилав бански от women’secret. Туниката в цвят горчица е ярък контраст на банския, а и на загорялата ви кожа, с която ще можете да отидете спокойно и до бара, и на разходка по брега без притеснение от вечерния бриз.

Слънчевите очила са абсолютно задължителни, тези са на Tom Ford от Zeiss и сме сигурни, че са не само адски модерни, но и със сериозна UV защита.

Страстно червено

a
Снимка: The Mall

Този бански от магазин Nikol оставя малко възможности за интерпретации, защото е нужна само една дума, за да го определим - страст.

Изберете го, ако мечтаете за незабравимо лято, горещи емоции и спомени за цял живот.

Ако те вдъхновихме, отиди в The Mall и избери своята лятна визия с намаления с до -70%!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти