Създадено за Oriflame

Персонализирана грижа за кожата - как да си подариш най-доброто

Да се погледнем в огледалото, момичета. Какво виждаме? Красивите си лица в най-различи форми, възраст и състояние. Можете ли да определите с една дума лицето си? Кръгло? Продълговато? Или в горната част е малко закръглено, но пък брадичката е скосена? Сърцевидна или ромбовидна форма? Хм…не е лесно.

А кожата? Каква е? Суха или мазна? А има ли тук там вече бръчици и петънца от слънцето? Или пък имате гладка, но леко отпусната кожа? Да…и тук не е лесно да се определим с една дума. Защото всички сме различни, защото всички имаме различни нужди и защото никога нуждата не е само една.

Снимка: iStock/Getty Images

Обикновено сухата кожа се набръчква по-лесно. Но пък само хидратация не изпълва бръчките, а просто ги омекотява на допир. Често обаче кремовете против бръчки са по-тежки и мазни и сякаш не хидратират лицето добре. Как да изберем между хидратация и анти-ейджинг?

Или пък между грижа за мазната кожа и грижа за пигментни петна? Всяко лице е съвкупност от различни характеристики и има свои, индивидуални нужди от различни типове козметика.

И преди да сте се отчаяли, да сте махнали с ръка и да сте казали „то и без това нямам време да си обръщам внимание”, бързаме да ви зарадваме с новината, че персонализираната грижа за кожата не само е лесна за избиране вече, но е и лесна за прилагане - отнема две минути два пъти на ден.

Екип от над 100 дерматолози от Института за изследване на кожата на Орифлейм в Швеция създадоха серии грижа за кожата, които се допълват и обгрижват кожата в пълнота.

Вече не е нужно да избирате „дали да е против бръчки или за изсветляване” или „за повдигане на контура или за чувствителна кожа”, защото продуктите на NOVA Age+ са разработени с мисъл за синергично действие на всичките над 11 биоактиактивни съставки.

Когато попият в кожата, те стимулират нейните собствени сили за регенериране, стягане и балансиране. Нежни са дори към чувствителната кожа, но и към природата, защото всички съставки в козметиката на Орифлейм са добити по отговорен и щадящ природата начин.

Но да се върнем на грижата за кожата и продуктите. Ето какви са стъпките за идеална кожа, които ще ви отнемат само 2 минути два пъти на ден, но ще видите резултатите едва след втората седмица, защото продуктите, ползвани в серия, дават 7 пъти по-добър резултат, околкото само един или друг продукт от серията:

Почистване

Снимка: iStock/Getty Images

Novage+ Refresh почистващ гел почиства ефективно, но нежно и гарантира, че кожата ви е балансирана и оптимизирана да абсорбира активните вещества от цялостната програма Nova Age+. Формулиран с технология Bio Lipid System.

Серум

Концентрираната, активна грижа за лице със серумите NovaAge+ доставя на кожата пълноценни съставки за решаване на ключовите проблеми на кожата - сухота, прекалено омазняване, отпуснатост и т.н.

Крем за околоочния контур

Снимка: Oriflame

Неведнъж сме казвали колко важна е грижата за околоочния контур и как всяка edna от нас може да има озарен, светъл, искрящ поглед, стига да открие правилния за себе си крем.

И както лицата са различни, така и кожата около очите е различна - някои са с гладка, но тъмна кожа около очите, други лесно образуват милиуми и имат нужда от много нежна формула за чувствителни очи. Трети пък се будят с подпухнали клепачи и имат нужда от охлаждане и освежаване.

Орифлейм дава решение за всеки от тези проблеми с новите околоочни кремове на NovaAge+.

Дневен и нощен крем

Снимка: Oriflame

Те са сърцето на ежедневната грижа за кожата.

Както при серумите, така и при кремовете можете да избирате между продукти с различно действие и да комбинирате серията така, че да отговаря най-добре на вашите лични нужди.

Можете да комбинирате продуктите от 4-те стъпки според желанието си или да се доверите на разработените готови 4 различни системи за кожата: 

  • Богата програма Lift+Firm за повдигане на контура и за справяне с дълбоките бръчки;
  • Лека програма Blemish+Age Defy за справяне с пъпчици и несъвършенства и защита от първите следи на старенее;
  • Смесена програма Wrinkle Smooth, която омекотява първите бръчки, предпазва от градското замърсяване и пази от слънцето, като в същото време е щадяща към кожата;
  • Смесена програма Brigh Intense, която изсветлява тена на лицето, но в същото време дава активна анти-ейджинг и хидратираща грижа.

Както ви казахме, вече няма нужда да избирате кой от проблемите на кожата си да решите, защото има решение за всички проблеми едновременно.

Снимка: Oriflame

За да се радвате на всички ползи от серията козметика на Nova Age+, е важно да превърнете грижата за кожата сутрин и вечер в неотменим ритуал. Отнема само две минути два пъти на ден, но ако сте постоянни, първите резултати ще са видим още на втората седмица. Представете си как ще се промени кожата ви, ако се грижите за нея с любов и постоянство, не само за две седмици, а завинаги.

Ако пък имате затруднения изобщо да определите какви са нуждите на кожата ви, най-лесно е да използвате онлайн инструмента за тест на кожата, който Орифлейм са разработили. Просто трябва да отговорите на няколко лесни въпроса относно вашата кожа, заобикалящия ви климат и вашите предпочитания за грижа за кожата. Програмата ще ви направи снимка и след по-малко от 2 минути ще избере за вас серията, от която имате нужда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти